Το ταξίδι που οργσε ο Δημήτρης με σκοπό να κάνει έκπληξη ην Άννα την βρίσκει απροετοίμαστη, καθώς νιώθει ενοχές για το μυστικό που του κρύβει και βασανίζεται από τις σκέψεις της για το πως θα αντι όταν θα μάθει την αλήθεια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι

Παράλληλα, ο ς καταβάλλει μια σημαντική προσπάθεια στη σχέση του με την Αγγελική, κάνοντας της μια νέα πρόταση γά.

Καθώς η Άννα και ο Δημήτρης απολαμβάνουν μαζί χρόνο στη λίμνη Δόξα, ο Ανδρέας είναι αφοσιωμένος στην έυνα του σχετικά με τη δολοφονία του Άκη και φτάνει στα του Αλέκου για το βράδυ του φόνου.

Καθώς η Άννα και ο Δημήτρης απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές στη Δόξα, προσπαθούν να ξεφύγουν από τα καθημερινά τους προβλήματα. Ωστόσο, η γαλήνη τους διακόπτεται από ένα μήνυμα που λαμβάνει ο Δημήτρης…

Ο Δημήτρης ταράζεται με το ηλεκτρονικό μήνυμα από τον άγνωστο αποστολέα, το οποίο ανατρέπει εντελώς τα στοιχεία που είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή για την υπόθεση του Άκη. Ας το στέλνει στον Ανδρέα και στον Σταύρο, κι εκείνη αναλαμβάνουν να ψάξουν μυστικά.

Παράλληλα, ο Θοδωρής αποφασίζει να κινηθεί εναντίον του Μίλτου, χρησιμοποιώντας την υποστήριξη μπράβων. Απαγάγει τον Μίλτο και τον κρατά, ελπίζοντας ότι θα αποκαλύψει ποιος άλλος ξέρει την αλήθεια για τον φόνο του Άκη. Ωστόσο αυτό που θα μάθει θα τον σοκάρει…Ο Μίλτος κρατά κάτι στα α του, που είναι ικανό να ανατρέψει τα πάντα…