Παγιδευμένοι εξελίξεις – Στο κρατητήριο, η Άννα αρχίζει να παρουσιάζει παραισθήσεις. Βλέπει τον Δημήτρη σε κάθε γωνιά, του μιλάει και αρχίζει να αμφιβάλλει για την υγεία της. Την ίδια ώρα, ο Καρέλλης επισκέπτεται τον Πάνο Βερβερίδη στο κελί του και του δείχνει τη βεβαίωση θανάτου του Δημήτρη, ζητώντας του να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Καλύπτει τα ίχνη του

“Θα σου δώσω τα χρήματα. Η κόρη σου θα είναι καλά,” τον διαβεβαιώνει ο Βερβερίδης. Σύντομα, καλεί τη γυναίκα του και της ανακοινώνει την άμεση αναχώρηση για τη θεραπεία της κόρης τους. Παράλληλα, ο Ανδρέας και η Αγγελική εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες της Εισαγγελίας και συμπεραίνουν πως ο Δημήτρης και ο Καρέλλης αποχώρησαν μαζί από εκείνη τη μέρα. Ο Καρέλλης, ωστόσο, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κρύψει τα ίχνη του, ισχυριζόμενος ότι απλώς εγκατέλειψε τον Δημήτρη στο ξενοδοχείο, όπου είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του, και έφυγε.

Η Αγγελική επισκέπτεται το κρατητήριο για να δει την Άννα και προσπαθεί να την παρηγορήσει. Αυτή είναι η μόνη που μπορεί να συναισθανθεί την κατάστασή της, αφού πρόσφατα έχασε κι εκείνη τον άνθρωπο που αγαπούσε, τον Σταύρο. Παράλληλα, ο Αλέκος πιέζει τον Καρέλλη να επιτρέψει στην Άννα να παραστεί στην κηδεία του άντρα της. “Πώς μπορώ να επιτρέψω να πάει στην κηδεία η γυναίκα του, που είναι ύποπτη για τη δολοφονία του; Μπορεί να δραπετεύσει,” απαντά αρνητικά ο Καρέλλης.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ