Παγιδευμένοι εξελίξεις – Ο Αλέκος βγαίνει από το κρατητήριο και αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Άννας, η οποία έχει πια παραιτηθεί από τα πάντα. Ο Σπύρος πηγαίνει να αναγνωρίσει το πτώμα του γιου του, αλλά δεν αντέχει. Πριν μπει στο νεκροτομείο, παθαίνει καρδιακή προσβολή.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Έτσι παγιδεύει τον Καρέλλη

Ο Γεράσιμος και ο Θοδωρής είναι απαρηγόρητοι, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν την Άννα ως δολοφόνο του Δημήτρη. Ωστόσο, ο Σπύρος, αφού ξεπερνά τον κίνδυνο, πηγαίνει να τη δει και την αγκαλιάζει. “Είμαστε όλοι κοντά σου. Δεν είσαι μόνη σου,” της λέει. “Βρείτε τον αληθινό δολοφόνο,” φωνάζει στους αστυνομικούς. Ο Ανδρέας παραιτείται από την υπόθεση, εξηγώντας στον Καρέλλη ότι η υπόθεση είναι πέρα από τις δυνάμεις του. “Πώς δεν ψάχνεις να βρεις τον δολοφόνο του αδελφικού σου φίλου;” τον ρωτάει ο Καρέλλης.

Ο Ανδρέας στη συνέχεια επισκέπτεται την Άννα. “Ήρθες για να με κατηγορήσεις ξανά;” τον ρωτάει εκείνη. “Αχ, πριγκίπισσά μου. Ξέρω ότι δεν θα πείραζες ούτε τρίχα από τον φίλο μου. Όμως, όλα τα στοιχεία δείχνουν εσένα. Παραιτήθηκα από την υπόθεση για να τους κάνω να πιστέψουν ότι δεν θα ανακατευτώ και ότι είμαι έξαλλος μαζί σου. Νομίζεις ότι δεν θα ψάξω να βρω τον δολοφόνο του φίλου μου;” της λέει, ζητώντας τη βοήθειά της. Η ημέρα της κηδείας φτάνει, αλλά ο Καρέλλης δεν επιτρέπει στην Άννα να παρευρεθεί. Εκείνη προσποιείται ότι λιποθυμάει και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Εκεί, την ώρα που πάει να το σκάσει, ο Χατζής τη σταματάει. “Αν το κάνεις αυτό, θα πας κατευθείαν φυλακή. Θα καταστραφείς. Δεν θα σε αφήσω,” της λέει. Στην κηδεία, η οδύνη είναι μεγάλη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Δημήτρης χάθηκε τόσο ξαφνικά. Αργότερα, ο Αλέκος, η Άννα, η Αγγελική και ο Ανδρέας συνεργάζονται και μαζεύουν όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Καρέλλη. Καταφέρνουν να τον συλλάβουν, καθώς και τον Ιάσονα. Ο Κώστας, τελικά, δεν έχει πεθάνει. Απλά είχε τραυματιστεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ.