Παγιδευμένοι – Η Άννα προσεγγίζει τον Αλέκο με το μαχαίρι που είχε κλέψει από έναν υπαίθριο πάγκο. Αγριεμένη, του φωνάζει ότι θα την οδηγήσει αμέσως στο γραφείο του εισαγγελέα για να αποκαλύψει τα πάντα. Η απειλή της είναι παγερή. Απαντώντας στην απειλή, ο Αλέκος ορκίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το σατανικό σχέδιο που φαίνεται να επικείται εις βάρος του Δημήτρη.

Παγιδευμένοι – Είναι ψυχοπαθής – Αυτός τα έκανε όλα

Η Άννα δεν αποδέχεται τις διαβεβαιώσεις του Αλέκου και του θυμίζει την ημέρα που επισκέφθηκε το σπίτι της. Υποστηρίζει πως ο Δημήτρης δεν είχε σκοπό να κάνει συμφωνία για τον πελάτη του, αλλά να τοποθετήσει κρυφά ένα αρχαίο κειμήλιο προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. Αντιδρώντας σε όσα ακούει, ο Αλέκος αποφασίζει να μοιραστεί με την Άννα τις υποψίες του. «Όχι, δεν ήμουν εγώ, ο Ιάσονας ήταν αυτός που τα σχεδίασε όλα. Δεν είμαι τόσο κακό άτομο όσο θέλεις να πιστεύεις.

Ήμουν έτοιμος να του ανοίξω την καρδιά μου, αλλά ο Ιάσονας είναι ένα πολύ επικίνδυνο άτομο, είναι ψυχοπαθής. Δεν μπορείς να φαντα στείς τι μπορεί να κάνει. Η Άννα εκπλήσσεται από τις πληροφορίες αυτές και ρωτά τον Αλέκο γιατί θα έπρεπε να του πιστέψει. Ο Αλέκος, ανταποκρινόμενος, εξηγεί πως φοβάται τον Ιάσονα και δεν μπορεί να προβλέψει τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Τονίζει πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την Άννα για να σώσουν τον Δημήτρη από την επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκεται.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ