Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια νέα ανα δολοφονίας, της Λόλας, θα προκαλέσει ένα κύμα ταραχής σε όλο «Παράδεισο». Ο δράστης είναι ο Χρήστος και η Μάγια με τον Φώτη τον καταγγέλλουν στις Αρχές…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Χρήστος ο αδίστακτος…

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» ένα από τα πρόσωπα που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας είναι ο Χρήστος, ο πρώην σύζυγος της Δωροθέας και θετός πατέρας του . Πρόκειται για έναν άντρα αδίστακτο, που επιδιώκει να ανακτήσει ό,τι θεωρεί ότι του πήρε η Δωροθέα, και συνεργάζεται με τον Αποστόλη.

Ο Χρήστος έχει μεγάλη αδυναμία του στο γυναικείο φύλο κι αυτό θα αποδειχθεί το τρωτό του σημείο. Κάποια στιγμή, επισκέπτεται το «Μπραζίλ» και γνωρίζει τη Λόλα, μια υπάλληλο του μπαρ. Όμως αυτή γνωριμία θα αποβεί μοιραία για την Λόλα, όταν θα μείνουν οι δυο τους.

Ο Χρήστος, σε μια έκρηξη θυμού, σκοτώνει τη Λόλα, αλλά αμέσως μετά συνειδητοποιεί την πράξη του. Προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του με ψυχραιμία και να εξαφανιστεί. Κατόπιν, συναντά τον Αποστόλη, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι σοβαρό έχει συμβει.

Παρόλα αυτά, ο Χρήστος του λέει διάφορες δικαιολογίες και αποφεύγει τον Αποστόλη. Η είδηση του θανάτου της γυναίκας προκαλεί αναταραχή στην, και η αστυνομία ξεκινά αμέσως έρευνα για την υπόθεση. Όταν αναγνωρίζονται τα στοιχεία του θύματος και ανακοινώνεται ότι πρόκειται για τη Λόλα που εργαζόταν στο «Μπραζίλ» η είδηση σοκάρει τους .

Η καλύτερη φίλη της, η Μάγια, και ο ιδιοκτήτης του μπαρ, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Στο μεταξύ, ο Αποστόλης υποψιάζεται ότι ο δράστης πίσω από αυτήν την τραγωδία είναι ο Χρήστος και τον πιέζει να ομολογήσει. Ωστόσο, εκείνος αρνείται κατηγορηματικά την ενοχή του.

Οι μέρες περνούν, και ο Γιαμμαλής συλλέγει πληροφορίες και παίρνει καταθέσεις από τα άτομα που γνώριζαν τη Λόλα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αφεντικό της, ο Φώτης, τον οποίο υποψιάζεται για την πυρκαγιά του «Παραδείσου».

Για αυτόν τον λόγο, ο Γιαμμαλής ρωτάει τον Φώτη αν έχει εγκαύματα στο σώμα του. Παράλληλα, η Μάγια προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον χαμό της φίλης της και αποφασίζει να βοηθήσει στην έρευνα για να βρεθεί ο δολοφόνος της Λόλας.

Ο Χρήστος, σκεπτόμενος ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος να αποκαλυφθεί, επισκέπτεται ξανά το «Μπραζίλ» και γνωρίζει τη Μάγια. Εκείνη όμως, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα, του βγάζει το πουκάμισο και βλέπει το έγκαυμα που έχει. αποκαλύπτει το έγκαυμα που έχει στο σώμα του. Αυτό την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Χρήστος μπορεί να σχετίζεται με τον εμπρησμό του «Παραδείσου».

Στη συνέχεια, μοιράζεται αυτές τις υποψίες με τον Φώτη, και οι δύο τους θυμούνται την προηγούμενη επίσκεψη του στο μπαρ, προσπαθώντας να συνδέσουν τα γεγονότα. Κατόπιν, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποφασίζουν να καταθέσουν τις πληροφορίες αυτές στην αστυνομία. Κατά την κατάθεσή της, η Μάγια τονίζει την παρουσία εγκαυμάτων στο σώμα του Χρήστου.

Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό, καθώς ο Γιαμμαλής πιστεύει ότι ο δράστης πίσω από τον εμπρησμό σίγουρα θα έχει σημάδια στο σώμα του. Με δάκρυα στα μάτια, η Μάγια επι ότι ο Χρήστος είναι επικίνδυνος και ότι θα να ι κακό και σε αυτήν, όπως στη φίλη της…