Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Με μία εξέλιξη βόμβα επιστρέφει στη δράση η Μάγισσα του ΑΝΤ1 καθώς στα νέα επεισόδια θα δούμε άλλη ιεραρχία στον πύργο των Λασκαραίων.

Η του ΑΝΤ1 που έχει κλέψει τις επιστρέφει στις 15 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια και τον Τζανή.. αρχηγό των Λασκαραίων!

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Έτσι γίνεται ο Τζανής

H συμπεριφορά του Μάρκου από τότε που ανέλαβε την αρχηγία της οικογένειας των Λασκαραίων έχει δυσαρεστήσει τους υπόλοιπους. Οι αντιδράσεις θα είναι άμεσες.

Η Αναστασία έχει συνιστήσει πολλές φορές την προσοχή του Μάρκου για τη Δαμιανή και για το γεγονός πως ποτέ δεν τον αντιμετώπισε σαν γιο της αλλά το κύριο μέλημά της είναι να αναδείξει τον Τζανή. Ο Μάρκος ποτέ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια της. Την ίδια κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο τυφλωμένος από τον έρωτά του για τη Θεοφανώ.

Όλοι είναι δυσαρεστημένοι από αυτόν. Ακόμη και ο ς που είναι ο πιο ανοιχτόμυαλος, έχει αρχίσει αν ενοχλείται από τον Μάρκο ο Μιχαήλ ζητάει ανοιχτά τη θέση του πίσω.

Η Δαμιανή στο με έμμεσο τρόπο αφέρνει να πείσει τον Μιχαήλ πως ο γιος τους μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του ονόματός του. Ο Τζανής μπορεί να έχει κάνει λάθη όμως βάζει πάντα την οικογένειά του σε πρώτη βάση.

Η αλλαγή της ιεραρχίας θα γίνει. Ο Τζανής γίνεται πλέον αρχηγός των Λασκαραίων και ο Μάρκος μένει να ακούει τις εντολές του μικρότερου αδερφού του κάτι που φέρνει νέες προστριβές μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Αντρεϊ θυσιάζεται για τη Θεοφανώ και την φυγαδεύει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής

Survivor spoiler: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΟΛΑ! Οι 11 Διάσημοι που πάνε Άγιο Δομίνικο!Source link