Η του Στέφανου κρέμεται από μια κλωή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις τ σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Στέφανος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στη δημοφιλή σειρά «Έρωτας Φυγάς» του Open, καθώς όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια ο Στέφανος θα βρεθεί σε κρίσιμη άσταση σε νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αρχικά, ο Στέφανος νιώθει πως βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη και γαλήνια φάση της ζωής του, καθώς η Μαργέτα βρίσκεται στο πλευρό του. Ωστόσο, , νη εξαφανίζεται και έπειτα από αποτυχημένες έρευνες για εντοπισμό της όλοι πιστεύουν πως νεκρή. Στην τητα όμως, η Μαργέτα κρύβεται στην Αθήνα, ετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις της.

Καθώς ο Στέφανος προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη στην αγαπημένη του, βρίσκεται με ένα απρόσμενο γεγονός που τον οδηγεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Ο Στέφανος δίνει μια σκληρή μάχη για τη ζωή του, και οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τον σώσουν. Παράλληλα, η Μαργέτα, παρόλο που βρίσκεται μακριά από το Κιάρι, μαθαίνει τα γεγονότα και καταρρέει από τη θλίψη. Το ερώτημα είναι εάν ο Στέφανος θα επιβιώσει ή αν θα ακολουθήσει τον Μάρκο στον άλλο κόσμο.