Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 88

Η Ιουλία και η Αφροδίτη αποφασίζουν να πάνε στην ταβέρνα, την ώρα που ο Χρήσς και η Αριάδνη έχουν πάει σε ένα απόμερο μέρος και για μία φορά παραδίδονται στο πάθος τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Επεισόδιο 88

Κάποια στιγμή ο Χρήστος κοιτάζει το κινητό του και βλέπει ηχητικό μήνυμα από την Αφροδίτη, η οποία τον ενημερώνει πως είναι στην ταβέρνα με την Ιουλία.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική με την Χάιδω να πείσουν τον Φίλιππο να δώσει το παρών στον αρραβώνα της Αρετής.

Έτσι λοιπόν ο Φίλιππος αναγκάζεται να υποχωρήσει και να υποσχεθεί ότι θα συνοδέψει την Βασιλική στις «χαρές» της μάνας της, όμως δεν παραλι να σχολιάσει την απόφαση της Αρετής να αρραβωνιαστεί.

Πίσω στην Σπάρτη, ο Ρουσσέας με την Τούλα, επιστρέφουν στο σπίτι τους, κι εκείνος παρατηρεί το ημερολόγιο, που άφησε πάνω στο γραφείο του η Δήμητρα μέσα στον πανικό της.

Η ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη συνεχίζεται, κι εκείνη ξεσπάει στην κουζίνα, χτυπώντας διάφορα σκεύη, πράγμα που εκείνον τον ενοχλεί.

Έ βραδιάσει και η Βασιλική, ο Φίλιππος, η Ασπασία και η Ειρήνη έχουν πάει στην ταβέρνα για τους αρραβώνες της Αρετής και του Τάσου.

Την επόμενη μέρα, η Χάιδω ανήσυχη για τον βήχα του Λυκούργου τον πείθει να πάνε για εξέταση στην Αφροδίτη, η οποία ανυποψίαστη για το διπλό ερωτικό παιχνίδι του Χρήστου δηλώνει πως ο γάμος της είναι τέλειος και πως περνάει υπέροχα.

Την ίδια ώρα η Αθηνά ετοιμάζεται να φύγει στο Σούνιο με την Μαργαρίτα και τον Τζον και χαιρετά την Φιλιώ, η Αλκμήνη ακόμα μία προσπάθεια να μιλήσει με τον Μιλτιάδη, εκείνος της κλείνει το τηλέφωνο.

Κι ενώ η Αθηνά βρίσκεται καθ' οδόν για Σούνιο, η μητέρα της έχει μια δυσάρεστη τηλεφωνική επικοινωνία.

Πίσω στην Αρεόπολη, ο Δημοσθένης πηγαίνει για ακόμα μία φορά στο γραφείο του Λυκούργου για να μιλήσουν για το διαζύγιο με την Ασπασία και την οικονομική της εξασφάλιση.

Η Δήμητρα για ακόμα μία φορά φωτογραφίζει έναν οδηγό που περνάει μέσα στο σπίτι του Ρουσέα, ενώ ο Χρήστος είναι έξαλλος με την Χρυσούλα που την έπιασε να κλέβει κρέατα από την ταβέρνα και η Αφροδίτη να τον ηρεμήσει.

Την ίδια ώρα, στο δημαρχείο η Αμαλία σχολιάζει την απουσία της Μαργαρίτας. Στο , ο Κωνσταντίνος πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου για τάβλι, όμως όταν φτάνει εκεί και η Ισμήνη σηκώνεται βιαστικά και φεύγει. Ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται την ένταση ανάμεσα τους.