Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τίτλοι τέλους θα πέσουν σύντομα στην σειρά και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, η Μιράντα ετοιμάζεται να κάνει την ανατροπή. Ο Ντίνος και η Αμαλία σχεδιάζουν να φύγουν μακριά και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Φυγαδεύει Ντίνο – Αμαλία 

Η Αμαλία, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στη Μιράντα, αλλά εκείνη τα αντιλαμβάνεται όλα. Παρά τις σκέψεις της να τους εμποδίσει, τελικά υποχωρεί, καθώς η ευτυχία της κόρης της είναι πιο σημαντική απο την δική της. Η Μιράντα αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Ντίνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για την απόδραση με την Αμαλία στο εξωτερικό. Ο Ντίνος, φοβούμενος ότι θα καταστρέψει τη σχέση μάνας και κόρης, αποφασίζει να φύγει μόνος του για την Ουάσιγκτον. Όμως, η Μιράντα τον σταματά και παραμένει στον Παράδεισο, δίπλα στον Χριστόφορο.

Στο μεταξύ, ο Ρένος μαθαίνει κρυφά για τα σχέδια της Αμαλίας και του Ντίνου και τα αποκαλύπτει στον Σίμο. Ο Σίμος, με τη σειρά του, καταφέρνει να δραπετεύσει από τη φυλακή πληρώνοντας έναν φύλακα και απειλεί την Αμαλία με όπλο. Τα επακόλουθα θα είναι δραματικά και απρόβλεπτα. Καθώς η ιστορία φτάνει στο τέλος της, οι σχέσεις και οι επιλογές των χαρακτήρων δοκιμάζονται σκληρά, οδηγώντας σε μια κορύφωση γεμάτη ένταση και συναισθηματική φόρτιση.

Ο Ντίνος, η Αμαλία, η Μιράντα και ο Σίμος βρίσκονται σε μια καταιγίδα αποφάσεων που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής τους, κλείνοντας τον κύκλο της σειράς με δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ