Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Χριστόφορος, δέχεται επίθεση και τώρα αγωνίζεται για τη ζωή του. Παράλληλα, η Βικτώρια καταφέρνει να δραπετεύσει, ξεσπώντας ένα ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τελειώνει τον Χριστόφορο με μια σφαίρα

Ο Σίμος, ανήσυχος για τη θέση της Βικτώριας, αναζητά τη βοήθεια του Δημοσθένη, ο οποίος του αποκαλύπτει την κρυφή της τοποθεσία. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία ακούει κρυφά και ενημερώνει τον πατέρα της για τα γεγονότα. Ο Χριστόφορος, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, καταφέρνει να εντοπίσει τη Βικτώρια και ετοιμάζεται να την επιστρέψει στη φυλακή. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, τη βλέπει να συνομιλεί με τον Σίμο, προτρέποντάς τον να φύγει.

Αφού ο Σίμος αποχωρεί έκπληκτος, η Βικτώρια, προσπαθώντας να διαφύγει, πυροβολεί τον Χριστόφορο, ο οποίος καταρρέει αιμόφυρτος. Οι αγαπημένοι του, ανησυχούν μην έχοντας ειδήσεις γι’ αυτόν και αποφασίζουν να αναζητήσουν τη Βικτώρια. Μόλις φτάνουν στο σημείο, σοκάρονται βλέποντας τον Χριστόφορο στο έδαφος και επικαλούνται άμεσα τη βοήθεια του ασθενοφόρου. Στο νοσοκομείο, ο Χριστόφορος δίνει μάχη για τη ζωή του, με τη Μιράντα και την Αμαλία να τον παρακολουθούν πιστά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ