Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ανατροπές αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Αμαλία αντιμετωπίζει την αλήθεια για τα εγκλήματα του Σίμου και αποφασίζει να τον συγχωρέσει. Ο Ρένος, μετά την αποφυλάκισή του, προσπαθεί να συνομιλήσει με τον Σίμο, αλλά αυτός αρνείται να τον ακούσει, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για έναν νέο πόλεμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Αμαλία κάνει την ανατροπή

Κατά τη διάρκεια αυτής της αντεπίθεσης, ο Ρένος αποκαλύπτει στην Αμαλία τα εγκλήματα του Σίμου, προκαλώντας έντονο σοκ σε αυτήν και στην Πολυξένη. Ο Σίμος αντιδρά επιθετικά, εκδιώκοντας τον Ρένο από το σπίτι του και επιτίθεται φυσικά πάνω του. Η Αμαλία αναζητά εξηγήσεις από τον Σίμο για τα αποκαλυφθέντα, αλλά εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως ο Ρένος είναι τρελός και ότι όσα είπε είναι ανακρίβειες. Η Αμαλία, πιστεύοντας τον Σίμο, τον συγχωρεί για τα γεγονότα.

Παράλληλα, ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Ρένο για τις πράξεις του Σίμου και προσπαθεί να ερευνήσει το θέμα, όμως όλες οι προσπάθειές του αποβαίνουν άκαρπες. Πώς θα επηρεάσει η απόρριψη του Ρένου από τον Σίμο την περαιτέρω εξέλιξη της ιστορίας και των χαρακτήρων; Και τι ρόλο θα παίξει ο Ντίνος στην εξιχνίαση της αλήθειας για τον Σίμο;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ