Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Χρήστος προβαίνει στις αναγκαίες ενέργειες για να εξασφαλίσει τη σίγουρη καταδίκη της Βικτώριας, ενώ εκείνη αναζητά επειγόντως τρόπους για να αποφύγει την καταδίκη της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η αλήθεια γονατίζει τον Σίμο

Ζητάει από τον Δημοσθένη τη δημιουργία πλαστών εγγράφων προκειμένου να διαφύγει στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Βραζιλία. Αρχικά, ο Δημοσθένης προσπαθεί να κρύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τη Βικτώρια, αλλά σύντομα αποφασίζει να εκπληρώσει το αίτημά της. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στον Σίμο το γεγονός ότι η Βικτώρια και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι. Αυτή η αποκάλυψη ταράζει τον Σίμο, που προσπαθεί να κατανοήσει την πραγματική φύση της γυναίκας.

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση του Ρένου και βιαστικά κατευθύνεται προς το νοσοκομείο. Ο Σίμος, τρομαγμένος από αυτά που του έχει πει ο Στέφανος για την κατάσταση του Ρένου, πηγαί νει να τον συναντήσει στο νοσοκομείο και τον παρακαλεί: «Μη μιλήσεις ποτέ και σε κανέναν για μένα και τη νονά μου». Εκεί, ο Ρένος αποκαλύπτει στον Σίμο ότι διαθέτει αποδεικτικό στοιχείο εναντίον της Βικτώριας για τον φόνο του Άγη και της Λιζέτας.

Ο Σίμος, αναστατωμένος, ζητάει περισσότερες πληροφορίες, αλλά ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του πριν προλάβει να του πεί την αλήθεια. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η Μάγια οργανώνει μια συνάντηση για τον Φώτη και την Πολυξένη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ