Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – H Αμαλία συζητά με τη Μιράντα προσπαθώντας να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή της από εδώ και στο εξής. Μάλιστα, η πρώτη της εξομολογείται πως σκέφτεται να φύγει για λίγο διάστημα στο εξωτερικό προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό της και να ξεχάσει όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Ο Σίμος μαθαίνει την αλήθεια και καταρρέει

Όπως είναι φυσικό, η μητέρα της επικροτεί την απόφασή της, αφού το μόνο που θέλει είναι την ευτυχία της Αμαλίας. Από την άλλη, ο Βύρωνας ζητάει την άδεια από τη Σύρμω για να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα. Την ίδια στιγμή, η Πιπίτσα βγαίνει για φαγητό με τον Μάρκο. Τότε εκείνος τής προτείνει να κάνουν άλλη μία προσπάθεια για να είναι μαζί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σίμος προσπαθεί να σωθεί με όποιον τρόπο μπορεί από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί. Όμως άλλο ένα «χτύπημα» που δέχεται τον κλονίζει ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είναι έτοιμος να καταρρεύσει όταν τον επισκέπτεται ο Λεβί στη φυλακή για να τον αποχαιρετήσει! Ακόμη, ο τελευταίος τού αποκαλύπτει και άλλα πράγματα για το παρελθόν, τα οποία ο Σίμος αγνοούσε.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ