Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – H Γεωργία τον τελευταίο καιρό δεν αισθάνεται καλά και πιστεύει ότι μάλλον είναι έγκυος. Μάλιστα τις υποψίες της τις εξομολογείται στη Μάγια: «Φοβάμαι πως είμαι έγκυος», της λέει και εκείνη τη συμβουλεύει: «Κοίτα να σιγουρευτείς πρώτα πριν αρχίσεις να στεναχωριέσαι».

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Μια εγκυμοσύνη ανατρέπει τα δεδομένα

Η Γεωργία κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού σιγουρεύεται πηγαίνει και το ανακοινώνει στον Πάρη. «Είμαι έγκυος περιμένω το παιδί σου», του λέει. Στην αρχή ο Πάρης χαίρεται, αλλά ταυτόχρονα και οι δύο σκέφτονται ότι έχουν να αντιμετωπίσουν και πάλι τη σκληρή στάση του Μπουραντά. Ωστόσο ο Πάρης, Η περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ, διεκδικεί το δικαίωμα του να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπάει και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Έτσι απευθύνεται στον δικηγόρο του, αλλά επισκέπτεται και τον ίδιο τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Η συνάντηση τους γίνεται σε εκρηκτικό κλίμα με φωνές και απειλές εκατέρωθεν. Την ίδια στιγμή η Γεωργία συγκινεί τη Μιράντα, που φαίνεται διατεθειμένη να μιλήσει στον Χριστόφορο για να κάνει στην άκρη και να επιστρέψει στη Γεωργία, τον Πάρη και τα παιδιά τους να ζήσουν μαζί. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος, έξαλλος με τον Στέφανο, του λέει: «Δεν πρόκειται να δεχτώ τον Ρένο στο σπίτι μου σαν σύντροφο του γιου μου», και η Γεωργία, μέσα στον καβγά, αρχίζει να φωνάζει απελπισμένη: «Σταματήστε, είμαι έγκυος», και όλοι παθαίνουν σοκ.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης φέρνει το διαζύγιο στην Όλγα και μαθαίνει ότι αγόρασαν πίσω το σπίτι από τον Σίμο και ότι η Γεωργία είναι έγκυος. Έπειτα πηγαίνει και μιλάει με τον Χριστόφορο και τον πείθει να ξανασκεφτεί το θέμα με τον Πάρη και τη Γεωργία. Μέχρι εκείνος να πάρει απόφαση, εκείνοι «παγώνουν» το θέμα της πλαστογραφίας. Παράλληλα ο Πάρης λέει στον Μεμά ότι η Γεωργία είναι έγκυος και εκείνος του λέει ότι τώρα άλλαξαν τα πράγματα και πρέπει να είναι ξανά μαζί με τη γυναίκα του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ