Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. H Ματούλα καταφέρνει να πάρει τηλέφωνο στο σπίτι του Μπουραντά αλλά προλαβαίνει και λέει μόνο ένα «κύριε» και το κλείνει καθώς μπαίνουν ο Χρήστος και η Στέλλα που τη βλέπουν και την απειλούν: «Μάλλον δεν τη θέλεις τη ζωή σου», την εκφοβίζουν και της στήνουν παγίδα για να δουν αν μπορεί να κουνηθεί και να μιλήσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Στήνουν παγίδα στη Ματούλα

Κάνουν ότι φεύγουν και κρύβονται μέσα στο σπίτι. Στο μεταξύ, η Αμαλία πιέζει τη Μιράντα: «Θέλω να έρθεις μαζί μας στο Παρίσι. Δεν φεύγω χωρίς εσένα της λέει και την πείθει. Η Βικτώρια το σκάει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Σπανού, μεταμφιεσμένη κάτι που ανακαλύπτει η Αμαλία, η οποία μπαίνει στο κρατητήριο και ειδοποιεί τον φρουρό. Την ίδια ώρα ο Ιωσήφ συναντά τον Σίμο και του συστήνεται.

Παράλληλα, ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη παρακολουθούν τον Δημοσθένη και τον βλέπουν να μιλάει στο τηλέφωνο με τη Βικτώρια, η οποία είναι πλέον με σκούρα μαλλιά και του λέει: «Πρέπει να έρθεις και να μου φέρεις ρούχα».

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ