Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν, καθώς ο Σίμος δραπετεύει από τη φυλακή και πυροβολεί τον Πάρη. Ο Ντίνος, αμήχανος, ακούει τη Μιράντα να του λέει ότι ξέρει για τα σχέδια απόδρασης στο εξωτερικό με την Αμαλία. Ο Σίμος προσπαθεί να ενημερώσει την Αμαλία πως τόσο αυτός όσο και η Μιράντα γνωρίζουν τα πάντα. Ζητά τη βοήθεια του Ρένου, αλλά εκείνος αρνείται να μιλήσει στην Αμαλία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Δραπετεύει και γίνεται φονιάς

Ο Πάρης, φοβούμενος ότι η Αμαλία δεν θα τον ακούσει, αποφασίζει να της ζητήσει βοήθεια για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας. Στο μεταξύ, ο Σίμος δωροδοκεί έναν φρουρό για να τον αφήσει ελεύθερο για λίγο. Η Μιράντα προτρέπει τον Ντίνο να μη διστάσει και να πάρει την Αμαλία μαζί του στη Βαρκελώνη, όπως είχαν σχεδιάσει. Ο Ντίνος, όμως, δεν αντέχει τον πόνο που προκαλεί και αποφασίζει να φύγει μόνος του για την Ουάσιγκτον. Η Μιράντα, υποψιασμένη για τις κινήσεις του Ντίνου, προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι η Αμαλία θα ζήσει με τον άντρα που αγαπά.

Ο Σίμος, οπλισμένος, εισβάλλει στο σπίτι του Ντίνου τη στιγμή που η Αμαλία ετοιμάζεται να μπει και ο Πάρης είναι ήδη εκεί. Ο Σίμος σηκώνει το όπλο για να εκφοβίσει και πυροβολεί, αλλά ο Πάρης βάζει το σώμα του μπροστά για να προστατεύσει την πρώην σύζυγό του και δέχεται τη σφαίρα. Ο Σίμος, σε απόγνωση, προσπαθεί να βρει τρόπο να ενημερώσει την Αμαλία, ενώ η Μιράντα συνεχίζει να πιέζει τον Ντίνο να φύγει με την Αμαλία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ