Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Βύρωνας ζητάει από τη Σύρμω την άδεια να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα και εκείνη συμφωνεί. Αμέσως μετά, ο νεαρός αγοράζει τις βέρες και ζητάει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Γάμοι και επανασυνδέσεις στο φινάλε

Παράλληλα, ξεκινούν οι προετοιμασίες για το γάμο τους. Η ιστορία τους έχει ευτυχισμένο τέλος, όπως και αυτή του Μεμά και της Δάφνης, που αποφασίζουν να παντρευτούν την ίδια μέρα, ώρα και εκκλησία με τον Βύρωνα και τη Ζαχαρούλα. Τα παιδιά της Σύρμως την ενθαρρύνουν να κάνει τη ζωή της με τον Θωμά μετά το γάμο τους. Η Σύρμω προτείνει στον Θωμά να παντρευτούν, και εκείνος ενθουσιάζεται. Παράλληλα, η Όλγα περνάει άλλη μια κρίση με τον Σωτήρη, καθώς εκείνος παρεξηγεί την παρουσία του Λεβί στο σπίτι της.

Όμως, η Όλγα του εξηγεί ότι ο Λεβί είναι ένας παλιός φίλος, και ο Σωτήρης, ανακουφισμένος, της ζητά να βγουν ξανά. Στο μεταξύ, ο Αποστόλης εντυπωσιάζει τη Μάγια, όταν αυτή επιστρέφει από τη δουλειά και βρίσκει το σπίτι τακτοποιημένο και το φαγητό έτοιμο. Ο Αποστόλης της ζητά να γίνει γυναίκα του και εκείνη δέχεται, ζώντας πλέον σε ένα μεγάλο και όμορφο σπίτι. Ο Μάρκος ομολογεί στην Πιπίτσα ότι μετάνιωσε που χώρισαν και της ζητά να επιστρέψει στο σπίτι τους. Εκείνη τον συγχωρεί και μαζί κάνουν μια νέα αρχή. Η Ειρήνη κάνει επίσης νέα αρχή με τον πατέρα του Ντίνου, ο οποίος τη δέχεται πίσω και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ