Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 158 – Η Αμαλία συζητά με τη Μιράντα προσπαθώντας να αποφασίσει για το μέλλον της. Της λέει το ίδιο ψέμα που έχει πει και στον Χριστόφορο, ότι πρόκειται να πάρει διαζύγιο από τον Σίμο και να φύγει μόνη της για το εξωτερικό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 158 – Ο Σίμος παλεύει να σωθεί

Στην πραγματικότητα, όμως, η Αμαλία έχει αποφασίσει να φύγει μαζί με τον Ντίνο για τη Βαρκελώνη, μακριά από όλους. Ο Βύρωνας ζητά την άδεια από τη Σύρμω για να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα. Η Πιπίτσα βγαίνει για φαγητό με τον Μάρκο, και εκείνος της προτείνει να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους. Η Στέλλα και η Ματούλα συνεχίζουν να ζουν με τον φόβο του Χρήστου. Η Γεωργία αντιμετωπίζει ένα νέο γεγονός που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, καθώς διαπιστώνει ότι είναι έγκυος.

Ο Σίμος προσπαθεί να σωθεί από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί. Παρόλα αυτά, ένα νέο χτύπημα τον κλονίζει ακόμα περισσότερο. Ο Χρήστος τον επισκέπτεται στη φυλακή και του αποκαλύπτει ότι η Βικτώρια τον κατέδωσε. Έξαλλος, ο Σίμος πιάνεται στα χέρια μαζί του, πιστεύοντας ότι ο Χρήστος το λέει αυτό για να τον μπερδέψει. Ο φρουρός της φυλακής επεμβαίνει για να τους χωρίσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ