Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 156 – Ο Πάρης δεν εμπιστεύεται τον Σίμο για διάφορους λόγους και εξετάζει προσεκτικά την πρότασή του. Ο Σίμος του προτείνει να του πουλήσει το πατρικό σπίτι που κληρονόμησε από τη Δωροθέα, με την προϋπόθεση να αγοράσει και το μερίδιό του στο «Ολύμπια».

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 156 – Ο Πάρης πέφτει στην παγίδα

Ο Πάρης δεν φαντάζεται ότι ο Σίμος θέλει να του πουλήσει το μερίδιό του σε χαμηλή τιμή, ώστε ο Ντίνος να γίνει συνεργάτης με τον βιαστή και πρώην άντρα της Αμαλίας. Ο Πασχάλης, που αναζητά την τύχη του στα λαχεία, διαβάζει τους αριθμούς στην εφημερίδα και συνειδητοποιεί ότι κέρδισε τον πρώτο λαχνό! Απίστευτη τύχη! Νιώθει απέραντη χαρά, καθώς πολλά από τα προβλήματά του θα λυθούν. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αγοράσει μια πολυκατοικία, ώστε να έχουν τα αδέλφια του και την μητέρα του και ο ίδιος το δικό τους διαμέρισμα.

Σχεδιάζει να ζουν όλοι μαζί. Ωστόσο, η μητέρα του, η Σύρμω, του χαλάει τα σχέδια. Αρνείται να αφήσει το σπιτάκι της και τη βολή της για να μετακομίσει σε διαμέρισμα. Δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τις συνήθειές της και τους γείτονές της. Έχει μάθει διαφορετικά και δηλώνει στον γιο της ότι δεν θα τους ακολουθήσει. Αυτό προκαλεί αντιπαράθεση ανάμεσα στα παιδιά της και δημιουργεί νέα κρίση στη σχέση της με τον Θωμά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ