Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 126 – Όλοι είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο της Ηλέκτρας, και ο Σίμος βρίσκεται σε πλήρη έκπληξη από την είδηση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 126 – Ο Ρένος καίει τη Βικτώρια

Τρομοκρατημένος από τα λεγόμενα του Στέφανου σχετικά με την κατάσταση του Ρένου, βιαστικά κατευθύνεται προς το νοσοκομείο για να τον συναντήσει. Εκεί, ο Ρένος του αποκαλύπτει ένα καταλυτικό στοιχείο που ενοχοποιεί τη Βικτώρια για τον φόνο του Άγη και της Λιζέτας. Σε πανικό, ο Σίμος ζητά περισσότερες πληροφορίες, αλλά πριν προλάβει να το μάθει, ο Ρένος χάνει τις αισθήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Μάγια οργανώνει μια συνάντηση ανάμεσα στον Φώτη και την Πολυξένη με σκοπό να τους πλησιάσει, αλλά ο Φώτης αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στην Πολυξένη.

Η Αμαλία δεν πιστεύει στην κατηγορία της Βικτώριας για τον φόνο του Γιώργη, ενώ η Γεωργία συνεχίζει να φοβάται και να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στον Χριστόφορο. Αποφασισμένη να παραμείνει με το παιδί της στο σπίτι του Πάρη, δεν αντιμετωπίζει εύκολα την επιμονή του Πάρη σε ένα ιδιωτικό διάλογο σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού. Η καταγραφή της επιμέλειας του παιδιού της Γεωργίας έχει ήδη ξεκινήσει, και η απόφαση να μείνει το παιδί με την γιαγιά του ικανοποιεί τον Χριστόφορο. Ο Πάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανάγκη να αντιδράσει για να σταματήσει τα σχέδια του Χριστόφορου.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ