Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι παράνομοι εραστές, Ντίνος και Αμαλία, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της αποκάλυψης ανά πάσα στιγμή. Η Πιπίτσα, με τη συμπεριφορά της, δημιουργεί πρόβλημα στον Στέφανο στον χώρο εργασίας του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένα τηλεφώνημα σοκάρει την Μιράντα

Παράλληλα, η Γεωργία και ο Πάρης μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι, αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν. Εν τω μεταξύ, η Μιράντα και ο Χριστόφορος επισκέπτονται τη Ματούλα σε ένα σανατόριο όπου νοσηλεύεται. Καθώς η Ματούλα δεν μπορεί να μιλήσει, γράφει στο σημειωματάριό της τη λέξη “φόνισσα” πριν προλάβει να γράψει το όνομα “Στέλλα”, χάνει τις αισθήσεις της πάλι. Ο Ρένος έχει αναρρώσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να επιστρέψει στο κελί του για να τηλεφωνήσει στον Σίμο. Παρόλα αυτά, ο Σίμος τον επισκέπτεται και του ζητά επιτακτικά, για μία ακόμα φορά, να του πει πού κρύβει το όπλο των φόνων.

Παράλληλα, ο Χρήστος επισκέπτεται τον πατέρα της Μιράντας, τον Δονάτο, στη φυλακή, σκοπεύοντας να του αποκαλύψει ότι εγγονή του είναι η Αμαλία και ότι η Μιράντα χώρισε με τον Ντίνο. Ο Δονάτος αναλογίζεται τις συμφορές που πέρασε η Μιράντα και ότι δεν στάθηκε δίπλα της κι αποφασίζει να της τηλεφωνήσει. Για τη Μιράντα, όμως, αυτό το τηλεφώνημα ανοίγει μια πόρτα από το παρελθόν της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ