Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Χρήστος χτυπά αλύπητα τη Στέλλα, νομίζοντας ότι έδωσε γράμμα στην Αμαλία όταν τους επισκέφθηκε, ζητώντας της βοήθεια. Η Ματούλα, βλέποντας την κόρη της να υποφέρει, παίρνει το πιστόλι του και τον πυροβολεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ένας φόνος σφραγίζει το φινάλε

Ο Ντίνος και η Αμαλία είναι αποφασισμένοι να φύγουν και δρομολογούν το σχέδιό τους. Παράλληλα, ο Πάρης χαίρεται που θα γίνει πατέρας, αλλά ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει και πάλι τη σκληρή στάση του Μπουραντά. Περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ, διεκδικεί το δικαίωμά του να ζήσει με τη γυναίκα του και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Επισκέπτεται τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, αλλά η συνάντησή τους καταλήγει σε φωνές και απειλές εκατέρωθεν. Ο Πάρης φεύγει και η νοσοκόμα βρίσκει τον Χριστόφορο σε άσχημη κατάσταση.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία χτυπά την πόρτα του Χρήστου και η Στέλλα από μέσα προσποιείται πως όλα είναι καλά. Η κοπέλα δεν συμφωνεί με τη μητέρα της να ζητήσουν βοήθεια, αντιθέτως βρίσκει το πιστόλι του Χρήστου σε ένα συρτάρι και ετοιμάζεται να τον σκοτώσει, καθώς πιστεύει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ