Ο Ολυμπιακός κινείται για Μπάμπα Ραχμάν – Θέλει Σισέ η Σεντ Ετιέν

Ο Μπάμπα Ράχμαν που αγωνίστηκε ως δανεικός Τσέλσι στον ΠΑΟΚ φέρεται πως είναι ο πρώτος στόχος Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της ς. Ξ στο προσκήνιο η Ετιέν για τον Πάπε Αμπού Σισέ.

Ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, την αποχώρηση του Χοσέ Χολέμπας και πολύ ψηλά στην λίστα, για να πλαισιώσει τον Όλγκ Ρέαμπτσιουκ, βρίσκεται ο Μπάμπα Ραχμάν. Ο μπακ της Τσέλσι, που ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός με την φανέλα του ΠΑΟΚ -με 17 συμ και 1 γκολ- φαίνεται πως καλύπτει τα «θέλω» του προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και το γεγονός πως οι «μπλε» δεν τον υπολογίζουν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022, ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση του Γκανέζου, ακόμα και με κανονική μετεγγραφή.

Από εκεί και πέρα εκτός του να «τσεκάρει» παίκτες για την ενίσχυσή του, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να δεχθεί και περαιτέρω κρούσεις για δικούς του παίκτες. Όπως ο δημοσιογράφος, Ιγκνάσιο Γκενουάρντι, η Σεντ Ετιέν παρακολουθεί την περίπτωση τόσο του στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στον γαλλικό σύλλογο. Μάλιστα, υπήρχε και ρήτρα άνω των 10 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, την οποία δεν μπορούσε να καλύψει η Σεντ Ετιέν.