Την προσοχή κάθε φαν της σειράς «» κεντρίζουν τα επόμενα επεισόδια, ώς ο ρόλος του Χρήστου Γιακωβάκη, του νέου εισαγγελέα, επισκιά τον Αντώνη μέσα από τις κινήσεις του.

Διαβάστε ι στο pythia.gr ς τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η άφιξη του Γιακωβάκη φέρνει αλλαγές, θαυμασμό και σοκ στο πέρασμά του. Αλλαγές που δεν θα είναι ευχάριστες για . Ο Αντώνης, πρόσωπο κοντινό στον Χρήστο από την παιδική του ηλικία, τον καλωσορίζει Κρήτη, την τοποθεσία που επέλεξε ο Γιακωβάκης για τη μετάθεσή του και για να αναλάβει θέματα που σχετίζονται με τις βεντέτες.

Σύντομα θα βγει στο φως η ιστορία της βεντέτας ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, και ο Γιακωβάκης θα είναι ο πρώτος που θα ρίξει το βάρος του νόμου στον Αντώνη για τις παραλείψεις και τις κρυφές ενέργειες του. Ο νέος εισαγγελέας, που είναι υποστηρικτής της δικαιοσύνης, δεν θα αφήσει πίσω του κανένα μυστικό. Παράλληλα, βάζει στο στόχαστρο του τον , αμφισβητώντας την για την αποφυλάκισή του και το θέμα σε βάθος.

Ο Χρήστος υποψιάζεται τις κινήσεις του Αντώνη και αποφασίζει να μεταβεί μόνος του στην Άνω Ποριά για να διαπιστώσει αυτοπροσώπως τι πραγματικά συνέβη με την ανεξιχνίαστη δολοφονία. Περνάει ένα βήμα μπροστά, εκτοπίζοντας τον Αντώνη και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στην υπόθεση.