Η σχέση του Τζανή και ς ς στη ιρά «Η Μάγισσα», έχει γίνει γνωστή σε όλη την οικογένεια Λάσκαρη. Η Κερασίνα, θυμωμένη και πληγωμένη από την απιστία του συζύγου της, απασίζει να αποκαλύψει την , παρά τις απειλές του Τζανή.

Ο Μάρκος τιμωρεί σκληρά την Μεταξία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξ της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Κερασίνα, κόρη ισχυρού καπεταναίου, δεν τρομάζει από τις απειλές και κατά τη διάρκεια ενός δείπνου της οικογένειας Λάσκαρη αποκαλύπτει τη σχέση της Μεταξίας με τον Τζανή, επισημαίνοντας ότι τους είδε να ερωτοτροπούν στο κελάρι.

Η αντίδραση της Μεταξίας είναι έντονη προς την Κερασίνα, ενώ ο Μάρκος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να την σύγκρουση. Ο Τζανής προσπαθεί να αμφισβητήσει τις κατηγορίες της Κερασίνας, η Ρηνιώ επεμβαίνει, επιβεβαιώνοντας την αλήθεια των λεγομένων της Κερασίνας, καθώς και αυτή τους έχει δει.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει σοβαρές συνέπειες. Ο Μάρκος αποφασίζει να τιμωρήσει την Μεταξία για την απιστία της και την ντροπή που τους προκάλεσε, δίνοντας εντολή να την κλείσουν στο μπουντρούμι. Η συγκλονιστική αυτή δημιουργεί ένταση και διχασμό στην οικογένεια Λάσκαρη, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ίδια.