Τεράστια συζήτηση έχει ξεσπάσει γύρω από το Survivor και την απουσία πολλών ωρών Αλέξη Παππά και του Chris Σταμούλη από την παραλία της μπλε ομάδας.

Οι ίδιοι οστήριξαν ότι έφυγαν με στόχο βρουν νέα φρούτα ή καρπούς για να φέρουν πίσω στην καλύβα, ωστόσο στην πορεία έχασαν τον δρόμο και περίμεναν να βγει ο ήλιος για να τους οδηγήσεις στη θάλασσα, δικαιολογία η δεν έγινε πιστευτή από ν στην ομάδα τους.

Τα σημερινά ρεπορτάζ αναφορικά με το περιστατικό ήταν ποικίλα όπως για παράδειγμα αυτό της «». Σύμφωνα με αυτό, ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

Θέση για την υπόθεση πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος με ένα story στο αποκάλυψε ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και στο Survivor που συμμετείχε ο ίδιος, ωστόσο δεν είχε τιμωρηθεί κανείς.

«Για να τα λέμε όλα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στη δική μας χρονιά χωρίς κανένας να τιμωρηθεί! Η παραγωγή πήρε αυτή την απόφαση γιατί ο Αλέξης και ο Chris κάνανε κάτι χοντρό και δεν εννοώ το ότι φύγανε ορίων για να βρουν φαγητό!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Post Views:
10