Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το φάουλ Παππά – Σταμούλη – Έγινε κάτι πολύ χοντρό

Τεράστια συζήτηση έχει ξεσπάσει γύρω από το και την απουσία πολλών ωρών Παππά και του Chris Σταμούλη από την παραλία της μπλε ομάδας.

Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι έφυγαν με στόχο να βρουν νέα φρούτα ή καρπούς για να φέρουν πίσω στην καλύβα, ωστόσο στην πορεία έχασαν τον δρόμο και περίμεναν να βγει ο ήλιος για να τους οδηγήσεις στη θάλασσα, δικαιολογία η οποία δεν έγινε πιστευτή από κανέναν στην ομάδα τους.

Τα σημερινά ρεπορτάζ αναφορικά με το περιστατικό ήταν ποικίλα όπως για παράδειγμα αυτό της εκπομπής «Ευτυχείτε». Σύμφωνα με αυτό, ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

Θέση για την υπόθεση πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος με ένα story στο Instagram αποκάλυψε ότι το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και στο που συμμετείχε ο ίδιος, ωστόσο δεν είχε τιμωρηθεί κανείς.

«Για να τα λέμε όλα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στη δική χρονιά χωρίς κανένας να τιμωρηθεί! Η παραγωγή πήρε αυτή την απόφαση ο Αλέξης και ο Chris κάνανε κάτι πολύ χοντρό και δεν εννοώ το ότι φύγανε εκτός ορίων για να βρουν φαγητό!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Post Views:
10

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο