ΔΙΑΡΡΟΗ Survivor 11-2: Ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς εξαφανίστηκαν και… έκαναν άνω κάτω τους μπλε!

Survivor spoiler 11/2: Κρις και Αλέξης Παππάς πήγαν για φαγητό και έκαναν τους συμπαίκτες τους έξαλλους.

Survivor spoiler 11/2

Survivor spoiler 11/2: Έχει γίνει ς κακός χαμός με αυτή την ιστορία στο Survivor. Ο λόγος για τον Κρις και τον Αλέξη … χάθηκαν για ώρες. Και το κακό είναι πως φέρθηκε ατομικά… αδειάζοντας τους συμπαίκτες τους. Αυτό επέφερε και την ποινή.

Από το ρεπορτάζ που το φως της δημοσιότητας, λίγα πράγματα δεν ισχύουν. Δεν έγινε μεγάλο σκηνικό με τους σεκιούριτι. Το μεγάλο «θέμα» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έγινε εσωτερικά. Η παραγωγή έγινε λιγότερο έξαλλη σε σχέση με τους παίκτες των μπλε. Αυτός είναι και λόγος που ψηφίστηκε προς αποχώρηση ο Κρις Σταμούλης. Αν μάλιστα δεν είχε ατομική ασυλία, θα είχε ψηφιστεί και ο Αλέξης Παππάς! Αυτά μαθαίνουμε. Τόσο έξαλλοι οι μπλε με τους συμπαίκτες τους.

Έχει γίνει ξανά στο παρελθόν. Ποιο; Να φεύγουν παίκτες, προκειμένου να βρουν φαγητό. Δι αυτό συνέβη. Δεν άντεξαν από την πείνα και πήγαν να βρουν φαγητό. Θα έδιναν σε αντάλλαγμα παπούτσια και ρούχα. Τι σας θυμίζει; Υπήρχε και άλλος παίκτης που είχε κατηγορηθεί παλιά για κάτι τέτοιο. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Συμβαίνει. Και η παραγωγή δεν μπόρεσε να το ελέγξει.

Ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως εκείνος και ο Κρις Σταμούλης αποφάσισαν να συνομιλήσουν ιδιαιτέρως γι' αυτό και μπήκαν στο δάσος, αλλά χάθηκαν και περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από την καλύβα.

Ωστόσο, ο ηθοποιός είπε στους συμπαίκτες του ότι αναζητούσε φρούτα με τον Κρις Σταμούλη, αλλά η Ελευθερία Ελευθερίου επεσήμανε πως «δεν μπορεί να πιστέψει πλέον τον Αλέξη Παππά».

Ο Κρις Σταμούλης, από την πλευρά του, το χαρακτήρισε ως «ωραία περιπέτεια» και τόνισε πως «ξέχασε πρόσκαιρα το ότι ήταν οψήφιος προς αποχώρηση».

Παρά τις τελευταίες εξελίξεις στους «Μπλε», το όνομα που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες δεν είναι άλλο από τη Μαριαλένα με το ερωτικό τρίγωνο που έρχεται. Ο παραγωγός ανάβει το «πράσινο φως» για να εισέλθει στο ριάλιτι επιβίωσης ο πρώην της , Σάκης Κατσούλης, με κατάστημα ενδυμάτων, σπα και μπαρμπεράδικο σε περιοχή «Αστέρι» των Δυτικών προαστίων. Θα πάρουν «φωτιά» τα μηχανάκια της AGB.