Τα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 Ήλιος ετοιμάζονται και σας έχουμε νέα spoilers.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Tivi ΣΙΡΙΑΛ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος θα δούμε τα σχέδια της Λήδας και του Νικήτα γκρεμίζονται σε μια στιγμή. Ο θάνατος του Φίλιππου τους διαλύει όλους, μα πιο πολύ τα παιδιά του. Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον έχασε αυτή τη φορά για πάντα. Η Λήδα δεν μπορεί τώρα να βάλει σε προτεραιότητα κανέναν παρά μόνο τον γιο της.

H Λήδα έχει πάρει την απόφασή της. Ξέρει ότι η καρδιά της χτυπάει για τον Νικήτα και παρά τις δυσκολίες θέλει να είναι μαζί του. Τι κι αν είναι πρώην φυλακισμένος και τώρα προστατευόμενος της αστυνομίας, πλέον δεν έχει αμφιβολίες.

Ο Δήμος που ήταν ερωτευμένος μαζί της προσπάθησε να την κάνει να τον αγαπήσει αλλά είδε ότι είναι μάταιο και πως η καρδιά της δεν θα χτυπήσει ποτέ για εκείνον όπως για τον Νικήτα. Γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να πουλήσει το μερίδιο του μαγαζιού του, να φύγει για πάντα από την Καβάλα και να πάει να βρει την κόρη του Μυρτώ στην Κομοτηνή.

Η Λήδα, με το γράμμα που της άφησε, κατάβαλε όχι μόνο τα πραγματικά της αισθήματα αλλά και πόσο μεγαλόψυXος είναι ο Δήμος. «Φεύγω γιατί δεν θα με κοιτάξεις ποτέ όπως εκείνον», της είχε γράψει. Τώρα η Λήδα ονειρεύεται μια κοινή ζωή με τον Νικήτα. Ο πατέρας της και ο γιος της ο Πέτρος, όταν τους το ανακοίνωσε, όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά την παρακίνησαν να το κάνει αν νιώθει ευτυχισμένη κοντά του.

Μετά το γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης, έχει σκοπό φύγει για την Αθήνα, ομως τα γεγονότα την προλαβαίνουν και τίποτα από ό,τι έχει ονειρευτεί δεν θα γίνει πραγματικότητα,

ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Η έκρηξη στο πάρτι προκαλεί πανικό. Πολλοί τραυματίες και ένα χάος παντού. Ο Φίλιππος, ανάμεσα σε άλλους τραυματίες, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, Η κατάστασή του είναι σοβαρή, η οικογένειά του αγωνιά. Η Αλίκη είναι σοκαρισμένη. Τα παιδιά τους, ο Αρης και η Εύα, σε απόγνωση. Το ίδιο και ο Πέτρος. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Ο Φίλιππος δεν τα καταφέρνει. «Λυπάμαι, αλλά ήρθε πολύ αργά. Τα τραύματά του ήταν πολλαπλά και βαθιά. Δεν τα κατάφερε», τους ανακοινώνει ο γιατρός. Ολοι είναι συγκλονισμένοι. Ο Πέτρος είναι κι εκείνος απαρηγόρητος. Τώρα που βρήκε τον πατέρα του, μετά από τόσα χρόνια μακριά του, να τον χάσει.

Πέφτει την αγκαλιά της μητέρας του, «Ησύχασε. Πρέπει να φανούμε δυνατοί», τον παρηγορεί εκείνη, «Πέθανε, το καταλαβαίνεις Τον έχασα για πάντα», της λέει μέσα στο αναφιλητά του. Η Λήδα παρηγορεί τον γιο της και στέκεται στο πλευρό του. Το παιδί είναι διαλυμένο. Τηλεφωνεί στον Νικήτα. Εκείνος το φοβάται αυτό το τηλεφώνημα. Ξέρει ότι δεν είναι για καλό, «Νικήτα; Εγινε κάτι τρομερό, ο Φίλιππος… Δεν θα έρθω. Πρέπει να μείνω κοντά στον Πετρο. Με έχει ανάγκη», του ανακοινώνει. «Καταλαβαίνω», της απαντάει εκείνος και βλέπει για μια ακόμη φορά τα όνειρά του να γκρεμίζονται…