Σασμός – Η σχέση του Γιώργου και της Θοδώρας στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να βιώσει δραματικές εξελίξεις, καθώς η μοίρα τους επιφυλάσσει ένα μεγάλο χτύπημα. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά του δημαρχείου, ο Γιώργος και η Θοδώρα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, επιθυμούν να κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους. Όμως, όλα ανατρέπονται.

Σασμός – Ο Δρόμος προς την ευτυχία γεμάτος αγκάθια

Ο γάμος τους πραγματοποιείται σε ένα όμορφο και συγκινητικό κλίμα, ακολουθούμενο από ένα μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού. Την πρώτη νύχτα τους γάμου, ωστόσο, η Θοδώρα βρίσκεται να κοιμάται στον καναπέ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Το πρωί ακολουθεί μια παθιασμένη ανταλλαγή φιλιών κάνοντας παθιασμένο έρωτα, ενώ η φλόγα του πάθους τους καίει ακόμα. Καθώς βρίσκονται αγκαλιασμένοι, ονειρεύονται το μέλλον τους και το μωράκι τους που αναμένουν με ανυπομονησία να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Δυστυχώς, η ψυχολογική κατάσταση της Θοδώρας αλλάζει ξαφνικά όταν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από το ορφανοτροφείο. Ενημερώνεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην καταφέρουν να υιοθετήσουν το μωρό γιατί η βιολογική του μητέρα το θέλει πίσω. Η μοίρα χτυπά ξανά το ζευγάρι με αποτέλεσμα η Θοδώρα να καταρρέει στην αγκαλιά του Γιώργου και το μέλλον τους να κρέμεται αβέβαιο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ