Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αστέρης βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Το μαγαζί του, μαζί με τον Μαθιό, παίρνει φωτιά λόγω λάθους χειρισμού. Αν και κανείς δεν καταλαβαίνει τι πήγε στραβά, ο Αστέρης συνεχίζει τη δουλειά του, ενώ ο Μαθιός φεύγει.

Σασμός – Ο Αστέρης Αντιμέτωπος με τον Θάνατο

Οι φλόγες γρήγορα περικυκλώνουν τον Αστέρη, ο οποίος λιποθυμεί από τον καπνό. Η Σάντρα, περνώντας από εκείνο το σημείο, αντιδρά άμεσα και καλεί βοήθεια. Αστέρη… Μαθιό… με ακούτε, είστε μέσα;Έχω καλέσει βοήθεια», θα φωνάξει και θα καταφέρνει να σπάσει την πόρτα για να μπει. Ενώ θα καταφέρει να εισέλθει, θα ανακαλύψει τον Αστέρη σε κρίσιμη κατάσταση και θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει. Παράλληλα, η Αργυρώ, μαθαίνοντας το συμβάν, θα βιαστεί να μάθει περισσότερα. Μπαίνοντας στο μαγαζί, θα δει τον Αστέρη να είναι πεσμένος. «Αστέρη, μίλησέ μου, είσαι καλά; Μίλησέ μου! Έρχεται και ασθενοφόρο», θα του φωνάζει η Αργυρώ.

Μετά από λίγο, εκείνος θα ανοίξει τα μάτια του, ενώ η Αργυρώ θα του προσφέρει τη στήριξή της. Η Σάντρα θα συνειδητοποιήσει την τεράστια αγάπη που τους δένει και θα αποφασίσει να μην ενοχλήσει ξανά το ζευγάρι. Η Αργυρώ θα ευχαριστήσει τη Σάντρα για τη σωτηρία του Αστέρη από τη φωτιά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ