«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 33-34-35

Η Έλσα ανησυχεί για τα νέα δεδομένα που έχουν εισβάλλει στη ζωή τους και αντιδρά σπασμωδικά. Μια έκπληξη περι την Αθηνά, που θα την φέρει αντιμέτωπη με μια μεγάλη απόφαση….

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

Ο Πρώτος Από Εμάς 1/2 Επεισόδιο 33

Η Έλσα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και έρχονται αρκετά κοντά, με τον Άλκη να να διαχειριστεί τα ερωτικά σκιρτήματα της ς του. Ο Φίλιππος θα φτάσει στα όρια του με την απρεπή συμπεριφορά του Κοσμά δουλειά.

Ο Νικόλας στέκεται στο πλευρό της Έλενας, που είναι η του έγνοια τον τελευταίο καιρό. Ο Άλκης θα κάνει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, η οποία να αλλάξει την καθημερινότητα τους και η Έλενα παίρνει τα αποτελέσματα της εξωσωματικής και όλοι περι να μάθουν αν τελικά είναι έγκυος.

Ο Πρώτος Από Εμάς 7/2 Επεισόδιο 34

Τα αρνητικά νέα της Έλενας, θα επηρεάσουν όλη την παρέα. Ένα κοριτσίστικο πιτζάμα πάρτι θα κάνει την Έλενα να ξεχάσει την απογοήτευση της, μέχρι η Σμαράγδα, σε μια τρυφερή σκηνή μητέρας – κόρης, να φυτεύσει στο μυαλό της, μια νέα ιδέα.

Φίλιππος και Λεωνίδας, συναντιούνται μετά από χρόνια, ενώ Άλκης και Κάτια ανυπομονούν για τον υπέρηχο. Η Σία φτάνει στα όρια της με τον Κοσμά και μετά από έναν ακόμη σοβαρό καυγά, μοιάζει να έχει σοβαρές αποφάσεις. Ο Έβαν επιστρέφει απροειδοποίητα και εισβάλει εκ νέου στις ζωές όλων.

Ο Πρώτος Από Εμάς 8/2 Επεισόδιο 35

Η Κάτια και ο Άλκης ενώ βρίσκονται σε ραντεβού στον γιατρό θα δεχτούν μια απρόσμενη επίσκεψη. Μια νέα ιδέα έχει καρφωθεί στο μυαλό της Έλενας, η οποία ότι θα ανατρέψει τις αποφάσεις που είχε πάρει μέχρι τώρα. Το παρελθόν του Φίλιππου, μοιάζει να ήρθε για να μείνει, όσο το μέλλον της Σοφίας και του Κοσμά, μοιάζει δυσοίωνο.

Η Έλσα ανησυχεί για τα νέα δεδομένα που έχουν εισβάλλει στη ζωή τους και αντιδρά σπασμωδικά. Μια έκπληξη περιμένει την Αθηνά, που θα την φέρει αντιμέτωπη με μια μεγάλη απόφαση. Ο Έβαν έχει επιστρέψει δυναμικά και αποφασίζει να πάρει πίσω ό,τι του ανήκει…