Survivor ατομική ασυλία 15-2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία!

Survivor ατομική ασυλία 15/2: Δεν έχουμε μόνο αγώνισμα ομαδικής ασυλίας απόψε, αλλά στο.. μενού υπάρχει και αυτός της ατομικής. Ποιος παίκτης την κερδίζει;

Survivor ατομική ασυλία 15/2

Survivor ατομική ασυλία 15/2: Από τις βραδιές που το Survivor  μας κρατάει σε αγωνία καθόλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Ιντριγκες, κόντρες και μονομαχίες που κόβουν την ανάσα! Το… highlight όμως είναι το πρώτο αγώνισμα για την ομαδική ασυλία.

Ο νικητής θα κρίνει και τις ισορροπίες εντός των τειχών της κάθε ομάδας και θα πυροδοτήσει νέες εντάσεις! Ενδιαφέρον αν μη τι άλλο. Ασφαλώς θα ακολουθήσει… γλέντι στο συμβούλιο του νησιού.

Είχαμε και την αναμενόμενη αποχώρηση της Μαριπόσας, η οποία δεν άντεξε στις αντίξοες συνθήκες και μετά από αρκετά πήγαινε έλα σε κλινική και νησί, κούνησε μαντήλι!

Βέβαια, το τρίπτυχο ασυλίας, συμβουλίου και προτεινόμενου προς αποχώρηση δεν παίζει μόνο του μιας και στο μεσοδιάστημα κάνει την εμφάνισή του το ιδιαιτέρως σημαντικό αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Αυτό που εν πολλοίς κρίνει τις στρατηγικές που θα ακολουθηθούν στην ψηφοφορία και θα μας προσφέρει απλόχερα τις επικές αντιδράσεις των παικτών.

Πρώτα βέβαια πρέπει να σηκωθεί το… πέπλο μυστηρίου για τον αποψινό νικητή της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Εκεί όπου, σας είπαμε. Κρατάμε μια πισινή. Με τόσα που ακούμε έχει τρομάξει το… μάτι μας. Το ενστικτό όμως, λέει ντέρμπι ανάμεσα στις μπλε μπαντάνες. Αλλά, υπομονή, όλα στην ώρα τους.

Τα λέμε σε λιγάκι!