Μια μέρα πας ένα μπουκάλι κρασί στο διαμέρισμα του πρώην συζύγου σου και την άλλη προσπαθείς να ξεφορτωθείς το οινοποιείο που έχεις δημιουργήσει με έναν άλλο πρώην .

Αυτή είναι η ζωή Αντζελίνας Τζολί που αντιμετωπίζει ένα ακόμα εμπόδιο στις ατέλειωτες διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ κοντά πέντε χρόνια από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικές διαδρομές.

Όταν οι δυο τους ήταν ακόμα «Μπραντζελίνα», υιοθέτησαν την τρέλας για το αλκοόλ των διασημοτήτων διαθέτοντας πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν το κτήμα Château Miraval το 2012. Η εκτεταμένη και ιστορική ιδιοκτησία της νότιας Γαλλίας, η οποία χρησίμευσε ως χώρος του πρώην ζευγαριού , δια επίσης αμπελώνες και ιστορικό για βραβευμένα κρασιά, οπότε φυσικά το ζευγάρι κυκλοφόρησε τη δική του ετικέτα.

Angelina Jolie and Brad Pitt 

Angelina Jolie and Brad Pitt 

Με την εμφάνισή του ράφια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, το πρώτο και εξαιρετικά αναγνωρισμένο ροζέ τους ξεπούλησε μέσα σε μόλις πέντε ώρες, τοποθετώντας τους δύο ως δυνητικά σημαντικούς παίκτες στον χάρτη της οινοποιΐας.

Αλλά τώρα η Αντζελίνα κοιτάει να ξεφορτωθεί το μερίδιό της στην εταιρεία Nouvel LLC, την οποία φέρεται να ήταν στην ιδιοκτησία της πριν παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ και συνέχιζε να λειτουργεί πολύ μετά το τέλος της σχέσης τους.

Αυτήν την εβδομάδα,η πρωταγωνίστρια του Maleficent έβαλε αίτηση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για την κατάργηση προσωρινών περιοριστικών μέτρων στα κοινά συζυγικά περιουσιακά στοιχείων τους, η οποία ισχύει από τότε που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, σύμφωνα με το E!News.

Chateau Miraval, the vineyard estate owned by Brad Pitt and Angelina Jolie

Chateau Miraval, the vineyard estate owned by Brad Pitt and Angelina Jolie

Η Αντζελίνα προφανώς ήταν πρόθυμη να πουλήσει το μερίδιό της για αρκετό καιρό αφ′ ότου οι διαπραγματεύσεις με τον Μπραντ δεν οδηγούσαν πουθενά και βρήκε έναν τρίτο αγοραστή, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς τη συγκατάθεσή του.

«Μετά από τόσα πολλά χρόνια προσπάθειας να απαλλαγεί από το να είναι επιχειρηματικός εταίρος με τον πρώην σύζυγό της με αποδεκτούς οικονομικούς όρους, η κα Τζολί επιθυμεί εξαιρετικά να κλείσει την εκκρεμούσα συμφωνία για την της Nouvel, LLC και ζητεί από το Δικαστήριο να εκδώσει διαταγή άρσης των [προσωρινών περιοριστικών μέτρων] και να διευκρινίσει ότι δεν θα ισχύουν για την πώληση της Nouvel, LLC από την κυρία Τζολί», αναφέρουν οι δικηγόροι της στα έγγραφα του δικαστηρίου, σύμφωνα με το Us Weekly.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νομική ομάδα της Αντζελίνα υπέβαλε παρόμοιο αίτημα τον περασμένο μήνα, αλλά απορρίφθηκε λόγω «έλλειψη εμφάνισης άμεσου / ανεπανόρθωτης βλάβης ή άμεσης απώλειας / κινδύνου ιδιοκτησίας».

Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, «ο χρόνος είναι ουσιαστικός επειδή ο αγοραστής έχει ανακοινώσει ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να έχει ως αλεσμα να αποσυρθεί από τη συμφωνία», αναφέρει το ET.

Μια δικαστική ακρόαση σχετικά με τη δια έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο, καθώς οι δύο συνεχίζουν να επιλύουν τις, πολύ αμφισβητούμενες, ρυθμίσεις επιμέλειας.

Η Αντζελίνα αντιμετώπισε πρόσφατα μια μεγάλη αποτυχία στη διαδικασία διαζυγίου της με τον Μπραντ. Ο ηθοποιός του Once Upon A Time έλαβε προσωρινή κοινή επιμέλεια των πέντε μικρότερων παιδιών του ζευγαριού την άνοιξη και η Angelina πρόκειται να ασκήσει έφεση για την προσωρινή απόφαση στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα.