Η σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» του Mega prime time ζώνη του ναλιού με πολλές προσδοκίες. Το γεγονός ότι έπαιζε απέναντι από «Άγριες Μέλισσες» και «Survivor» έφερε την πρώτη αλλαγή στην ημέρα μετάδοσης και η σειρά μπήκε στο πρόγραμμα Πέμπτης.

Στη συνέχεια όμως έγινε και δεύτερη αλλαγή, αυτή την φορά στην ώρα μετάδοσης. Έτσι η σειρά ξεκινά στις 23:20 και όχι στις 9 αφού το «Έρωτας με φορά» του Star έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star η αρχική συμφωνία με τη σεναριογράφο Μυρτώ Κοντοβά ήταν για 12 επεισόδια.

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου πρόκειται για συμφωνία που συνηθίζεται στα τηλεοπτικά πράγματα. Ωστόσο ουδείς γνωρίζει αν η σειρά θα συνεχιστεί και την σεζόν με νέα επεισόδια.

Η σειρά αρέσει, το κανάλι είναι θετικό όμως οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδ. τελικά η σειρά δεν πάρει έγκριση για την επόμενη σεζόν τότε θα ολοκληρωθεί μέσα σ Μάρτιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το Mega αναμένεται να κάνει σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία. Στο πρόγραμμά του αναμένεται να ενταχθούν δύο καθημερινές σειρές ενώ πολύ πιθανό είναι να συνεχιστεί και η σειρά «» που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 το βράδυ.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα