Οι Ψυχοκόρες – Τραγικές στιγμές προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια των Ψυχοκόρων, καθώς ένας θάνατος χωρίζει τη Βασιλική από τον Παύλο. Ο Παύλος ανακοινώνει την απόφασή του να ταξιδέψει στις Σπέτσες, προσπαθώντας άδοξα να προσεγγίσει τον γιο του, που νιώθει πληγωμένος από τον πατέρα του.

Οι Ψυχοκόρες – Ράκος ο Παύλος – Εγκαταλείπει την Βασιλική

Σε μια έκρηξη οργής, ο Ερμής επιτίθεται χυδαία στη Βασιλική στην παραλία, εκφράζοντας ύβρεις και προσβολές. «Πρώτη σου φορά στη θάλασσα. Ίσως όμως να μην είναι η πρώτη σου φορά για άλλα πράγματα… Τι θέλεις, δούλα; Λεφτά;» της λέει. Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσπαθεί να αντισταθεί, με τους δυο τους να μάχονται στο έδαφος. «Μόνο τους μεγάλους αφέντες θέλεις; Τους μικρούς δεν μας γουστάρεις;» της φωνάζει, αφήνοντας την Βασιλική άφωνη. Ωστόσο, ο Παύλος επεμβαίνει και σώζει τη γυναίκα, κατακρίνοντας τον γιο του και αποκαλώντας τον αλήτη.

Εκτός εαυτού, ο Ερμής υποστηρίζει πως δεν την πιέσε, ενώ αναφέρει πως υπάρχει νταλαβέρι μεταξύ τους. Ο Παύλος σοκάρεται και τσακώνεται με τον γιό του. Ξαφνικά όμως, εμφανίζεται η Μάγια και ανακοινώνει στον άντρα της δυσάρεστα νέα, καθώς μόλις έμαθε πως ο πατέρας του έχασε τη ζωή του… Ο Παύλος αποχωρεί βιαστικά από τις Σπέτσες, απομακρυνόμενος από τη Βασιλική.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ