Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Παύλος συνεχίζει να κατασκοπεύει τη Βασιλική, παρακολουθώντας την κάθε κίνησή της, ενώ η Μάγια συγκρούεται με τον πατέρα της, Βαγγέλη, και τον γιο της, Ερμή, για την ψυχοκόρη της.

Οι Ψυχοκόρες εξελίξεις – Καίνε την Φρόσω ζωντανή

Παράλληλα, η Βασιλική συνεχίζει τα μαθήματά της και ο Παύλος μαθαίνει την ιστορία της. Έξω από την Τρίπολη, η μάγισσα Αλμπίνα προσπαθεί με γιατροσόφια να βοηθήσει τη Φρόσω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, ο Μέλιος αναγκάζεται να φωνάξει έναν γιατρό. Συγχρόνως, ο Ηλίας και η Ευανθία μαζί με τον πατέρα Ευστράτιο βάζουν φωτιά στην καλύβα της Αλμπίνας για εξορκισμό, χωρίς, όμως, να γνωρίζουν ότι μέσα σε αυτή βρίσκεται μόνη και αβοήθητη η Φρόσω.

Η κοπέλα ξυπνάει, μετά τη φωτιά, πίσω στο σπίτι των Νάτσηδων. Τότε η Ευανθία την ενημερώνει πως ο Θωμάς αγνοείται και εκείνη τρέμει μήπως αποκαλυφθεί ότι τον σκότωσε η ίδια. Λίγο αργότερα, ένας χωροφύλακας πηγαίνει εκεί για ανάκριση και ο Λούης κατηγορεί τη Φρόσω για τον φόνο του Θωμά και καταδεικνύοντας την ψυχοκόρη ως ένοχη. Παράλληλα, η Φρόσω έρχεται αντιμέτωπη με έναν νέο εφιάλτη, καθώς ο Νάτσης αποφασίζει να την εκδικηθεί. Όλα αρχίζουν τη στιγμή που ανακαλύπτουν το πτώμα του Θωμά.

Ο Λούης, ο παραγιός της οικογένειας, βέβαιος ότι η νεαρή ψυχοκόρη τού αφαίρεσε τη ζωή, τη διασύρει σε όλο το χωριό και οι πάντες συζητούν για την άτιμη γυναίκα που μπήκε στο σπίτι των Νάτσηδων. Ένα βράδυ, ο Νάτσης ενημερώνεται ότι η οικογένειά του έχει γίνει στόχος κουτσομπολιών εξαιτίας της Φρόσως και επιστρέφει στο σπίτι οργισμένος και αποφασισμένος να την τιμωρήσει. Έτσι, μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιό της και τη χτυπάει άγρια.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ