Οι συνεργάτες και ο νέος τίτλος της ζωντανή εκπομπής της

Οι συνεργάτες και ο νέος τίτλος της ζωντανή εκπομπής της

Και το όνομα της εκπομπής της οποίας θα ηγηθεί η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού; MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Το MEGA θα παρουσιαστεί πάνοπλο και ανανεωμένο στη μάχη της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης τη νέα σεζόν και ένα από τα μεγάλα χαρτιά του Σταθμού θα είναι φυσικά η Ελεονώρα με τη νέα της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια θα αναλάβει με μια αρκετά ενδιαφέρουσα σύνθεση στο πάνελ να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη. Οι συνεργάτες της ανακοινώθηκαν και ομολογουμένως το καθένα απ’αυτά είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να το πετύχουν.

Ο Κώστας Τσουρός που άφησε το Καλύτερα Δε Γίνεται, ο…. εκ της Φάρμας ορμώμενος, αλλά και με τεράστια τηλεοπτική πορεία, Θανάσης Πάτρας, αλλά και η εντυπωσιακή Φλορίντα Πετρουτσέλι θα συνθέσουν το team του MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Μια εκπομπή που θα βρει αρκετό και μεγάλο ανταγωνισμό από τις υπόλοιπες παραδοσιακές δυνάμεις της πρωινής ζώνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ολοκληρώνεται περίπου την ίδια ώρα με το Happy Day, δηλαδή στις 11, έτσι ώστε εκείνη την ώρα να παίρνει σκυτάλη η Δανάη Μπάρκα.

Η ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή MEGA KΑΛΗΜΕΡΑ:

Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ».

Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός.

Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις.

παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα.

«MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ»: Έρχεται τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *