Χέρι χέρι στο σκορ πήγαιναν κόκκινη και μπλε ομάδα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor.

Εκτός από την ασυλία της ομάδας που θα κέρδιζε, το έπαθλο απόψε (16/2) ήταν και φαγητού, με τους παίκτες να απολαμβάνουν λαχταριστή σοκολατόπιτα και γαλατόπιτα.

Ο αγώνας

Ηλίας Μπόγδανος και Νίκος Μπάρτζης ξεκίνησαν το δύσκολο αγώνισμα ασυλίας, με τον πρώτο να πετυχαίνει το 1-0. Η Σοφία ηττήθηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε το 2-1 απέναντι στον Αλέξη Παππά.

Ο Τζέιμς ισοφάρισε κόντρα στον Τριαντάφυλλο και η Μαριαλένα έκανε το 3-2 απέναντι στην Καρολίνα. Ο Γιώργος Κόρομι αγωνίστηκε για το 3-3 κόντρα στον Πάνο Καλίδη, ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλε τους «μπλε» μπροστά με 4-3, στην κόντρα με την Ανθή Σαλαγκούδη. Το 4-4 ήρθε από τον Γιώργο Ασημακόπουλο απέναντι στον Chris Σταμούλη. Ο Αλέξης Παππάς έκανε το 5-4 απέναντι στον Περικλή Κονδυλάτο, ενώ η Καρολίνα έφερε το ματς στα ίσια κόντρα στην Ελευθερία.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ηττήθηκε από τον Chris Σταμούλη για το 6-5 της μπλε ομάδας, ωστόσο η Μαριάνθη έκανε το 6-6 απέναντι στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Στην τιτανομαχία ανάμεσα σε Πάνο Καλίδη και Τριαντάφυλλο, ο πρώτος πήρε τη νίκη για το 7-6, ενώ η Μαριαλένα πέτυχε το 8-6 κόντρα στην Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δεν πρόλαβε καν να τερματίσει. Ο Πάνος Καλίδης χάλασε το σκηνικό του παιχνιδιού βγάζοντας από κάπου ένα τιμόνι καραβιού, ενώ ο Chris επέστρεψε με… δυναμίτες στα χέρια.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μείωσε σε 8-7 απέναντι στον Τζέιμς Καφετζή, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης σημείωσε το 9-7 κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μαριαλένα και Καρολίνα βρέθηκαν αντιμέτωπες με τη δεύτερη να μειώνει σε 9-8.  Ο Νίκος Μπάρτζης πέτυχε το τελικό 10-8 και ως εκ τούτου στο συμβούλιο η κόκκινη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει έναν συμπαίκτη της.