Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος τον πόνο ενός γονέα που χάνει το παιδί . «Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας. Μια οικογένεια»…

Απαρηγόρητος, ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού που έχασε τη του στο δυστύχημα της Νίκαιας, μίλησε στο LiveNews χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο ίδιος λέει ότι ο του φορτηγού σε με κόκκινο.

«Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 2 με τα παιδιά τους -2 κοριτσάκια και ένα μεγαλύτερο αγόρι- προσπαθούσαν να περάσουν το δρόμο. Κάποιοι είπαν ότι άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα πριν προλάβουν να περάσουν το δρόμο.

Ο πατέρας του παιδιού ότι ο ς του φορτηγού που έπεσε πάνω τους, πέρασε με κόκκινο ενώ άλλοι κάτοικοι της περιοχής, μιλούν για πρόβλημα στα φανάρια…

Τραυματισμένο στο νοσοκομείο το δεύτερο κοριτσάκι

Κι ενώ ο πατέρας της 7χρονης σκοπεύει να δωρίσει τα όργανα της κόρης του, το δεύτερο κοριτσάκι που χτυπήθηκε από το φορτηγό, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη έχει ένα κάταγμα στην λεκάνη και θα να μεταφερθεί για χειρουργείο στο Παίδων, ωσ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει η ανάκριση για τη διευκρίνιση των αιτίων του φρικτού τροχαίου.