Τα επεισόδια της δραματικής «Σασμός», υπόσχονται να μας καθηλών, με την η Καλλιόπη να κάνει μια επίσκεψη στο σπίτι του Αντρέα για να του αποκαλύψει πράγματα για τη ζωή του και τον απειλεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Συγκεκριμένα, η Καλλιόπη απασίζει να κάνει μια συζήτηση με τον Αντρέα και φτάνει στο σπίτι του. Λίγο πριν όμως, βλέπει τον Αντρέα να συνομιλεί με τον Θανάση. Καθώς τους πλησιάζει χωρίς να την αντιληφθούν, ακούει να λένε για την παγίδα που της είχαν στήσει, να της παρουσιάσουν το Σταμάτη Κωστάκη, συγκρατούμενο του Βασίλη και να δηλητηριάσουν την ψυχή της με ψέματα .

Επιλέγει να ν μοιραστεί με καν τα όσα άκουσε και μονολογεί: «Ήρθε η ώρα σου Βρουλάκη», θα την ακούσουμε να λέει και θα πάρει τον δρόμο για το σπίτι του Αντρέα.

Εκεί, θα του πει ότι γνωρίζει τα πάντα του και θα του αποκαλύψει ότι είναι ο γιος του Ρούσσου και όχι του Μανούσου και θα τον συμβουλέψει να εξαφανιστεί για πάντα από την Κρήτη. Στη συνέα, επιστρέφει στο σπίτι της, παίρνει την φωτογραφία του συζύγου αγκαλιά της και του λέει πως περιμένει την στιγμή που θα έρθει επι ο «Σασμός».