Survivor trailer 21/2: ΧΑΜΟΥΛΗΣ στο επεισόδιο της Κυριακής. Το ερωτικό τρίγωνο είναι γεγονός στον Άγιο Δομίνικο με τη Μαριαλένα στο επίκεντρο

Survivor trailer 21/2: ΧΑΜΟΥΛΗΣ στο επεισόδιο της Κυριακής. Το ερωτικό τρίγωνο είναι γεγονός στον Άγιο Δομίνικο με τη Μαριαλένα στο επίκεντρο.

Survivor trailer 21/2:  Αυτό, που όλοι περιμέναμε και η Μαριαλένα έβλεπε στους… εφιάλτες της. Ξαφνικά, βλέπει μπροστά της τον πρώην της και παθαίνει το απόλυτο σοκ.

Η στιγμή, που η καλύτερη παίκτρια των Μπλε αντικρίζει το νέο ζευγάρι είναι όλα τα λεφτά στο trailer του ΣΚΑΙ.

Ο Σάκης Κατσούλης θα βάλει φωτιά στην τηλεθέαση του Survivor, το κοινό περιμένει πώς και πώς αυτή τη συνύπαρξη. Θα ζηλέψει η Μαριαλένα; Θα ζηλέψει η νυν; Πώς θα το διαχειριστεί ο Σάκης; Ερωτήματα, που ιντριγκάρουν και ανεβάζουν το ενδιαφέρον στα ύψη.

«Σκάνε τρεις καινούργιοι παίκτες. Από εκεί που δεν το περίμενα, τι να πω… Μπήκε ο πρώην μου», ακούγεται να λέει η παίκτρια των Μπλε, ενώ στη συνέχεια έχει διάλογο με έναν συμπαίκτη της, του οποίου του εξηγεί ότι εκτός από τον πρώην του είναι μαζί και η νυν του: «Αυτή είναι η νυν του, τώρα τα έχουν μαζί».

«Πραγματικά ήταν το τελευταία πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση. Αναμένω για να δω πως θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες και αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα».

Απίστευτα πράγματα στο Survivor με την παραγωγή να παίζει τα δυνατότερα χαρτιά της.

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα επάθλου της Κυριακής; Ποδόσφαιρο! Ομηρικές μάχες σώμα με σώμα στην άμμο.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος Τριαντάφυλλος θα πάρει ρεβάνς;