«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ο Φάνης στο σπίτι την καινούρια του κοπέλα, την Φαίη και η Ζωή να παραμείνει ψύχραιμη… Τα επεισόδια 25-26. Για 11η χρονιά η αγαπημένη μας σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι εδώ ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις.

10/2 Επεισόδιο 25:
Ο Κανά φτιάχνει σ Φάνη προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών και τις αρχικές αντιρρήσεις του, τελικά δέχεται να βγει ραντεβού. Ο Μηνάς, προκειμένου να παραδεχτεί ότι βλέπει φαντάσματα, αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Ζουζού ότι σ' αυτήν είπε «σ' αγαπώ»… Η Τούλα ζητάει από τον Ηλία να μιλήσει στον Βασίλη. Ο Ηλίας το κάνει, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τη ζωοφιλία του…

Το ροχαλητό γίνεται αιτία καυγά αν στον Μπάμπη και την Ξένια και αναζήτησης εναλλακτικών μεθόδων για να ματήσει. Στο τέλος της μέρας , μια έκπληξη περιμένει την Ξένια.

11/2 Επεισόδιο 26:
Ο Φάνης φέρνει στο σπίτι την καινούρια του κοπέλα, την Φαίη και η Ζωή προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη… Η Ζουζού, εξομολογείται στον Βαγγέλη ότι σκοπεύει να προτείνει στον Μηνά να μετακομίσει μαζί της στο σπίτι της στο Ηράκλειο… Ένας γνωστός μουσικοσυνθέτης ακούει την Ξένια να τραγουδάει σε ένα ρεμπετάδικο και την εκθειάζει.

Η Ξένια χαίρεται τόσο πολύ, που πιστεύει πως μετά από αυτό, θα κάνει καριέρα τραγουδίστριας… Η Τούλα έχει επέτειο με τον Βασιλάκη, αλλά ο Βασιλάκης είναι άφαντος. Θέλει να τον δει, να του μιλήσει, αλλά ο Ηλίας προσπαθεί να την αποτρέψει για να μην πληγ.