Ο Σταμάτης Ορφανούδης, φίλος της Ανθής Σαλαγκούδη μιλά για την συμμετοχή της στο Survivor και απαντά στις κριτικές που δέχεται η παρουσιάστρια στα social media και κάνει λόγω για bullying.

«Με στεναχωρούν όσα διαβάζω για την Ανθή»
«Μετράει χρόνια η φιλία μου με την Ανθή, γνωριζόμαστε από το Πανεπιστήμιο σπουδάσαμε μαζί στο ΑΠΘ δημοσιογραφία και Μ.Μ.Ε και είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι από τότε. Η Ανθή είναι ένας ζεστός άνθρωπος, είναι ειλικρινής κουλ, ξέρει να περνάει καλά και είναι πάντα εκεί μας στηρίζει ότι και αν χρειαστούμε.

Ποια η άποψη φίλου της Σαλαγκούδη για την ίδια: Με στεναχωρούν όσα διαβάζω για την Ανθή στα social media

Χαίρομαι πολύ που είμαστε φίλοι. Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται, κάποια είναι καλά κάποια είναι κακά και κάποια είναι άθλια. Με έχει προβληματίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και για αυτό σήμερα είμαι εδώ και λέμε δύο κουβέντες και θέλω να πάρω δημόσια θέση…. Υπάρχει μια τεράστια απόσταση ανάμεσα στα καλά και στα κακά σχόλια, στο χιούμορ, στα κακόβουλα και στα κακεντρεχή υβριστικά σχόλια. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ανθή αλλά και σε άλλους παίκτες, είναι ένας φαινόμενο της εποχής… Το bullying με προβληματίζει και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω, με στεναχωρεί πολύ…. Ήθελε να βγει από το comfort zone της και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, η Ανθή δεν μασάει αυτοσαρκάζεται και είμαι σίγουρος πως όταν βγει θα γελάσει με τα χιουμοριστικά σχόλια. Κάνει ότι μπορεί και δίνει ότι μπορεί στην ομάδα, είναι ζεν και νομίζω ότι έχει βρει τις ισορροπίες της» είπε.