Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Άρης, που επίσης τηλεφωνεί η Χριστίνα για να δει πώς είναι η Λουίζα, μιλάει στη Μαρήλια για την ανησυχία του κι η Μαρήλια του προτείνει να αυτή στο σπίτι του Θέμη για να μάθει, αν η Λουίζα είναι εντάξει….

Το Μυστικό της Πεταλούδας ς κύκλος, επεισόδια 33-34

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο έχει σκοπό να παραδοθεί. Η Χάρις ψάχνει για τη ζωή του Νικόλα και μαθαίνει ότι ζει μόνος με γιο του. Παραξενεύεται γιατί δεν βρίσκει τίποτα για την γυναίκα του κι αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2/9 Επεισόδιο 33-34

Η Χάρις μαθαίνει ότι ο ς, ο γιος του Νικόλα, πάει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε κι η Αμάλα κι ότι ήταν φίλοι. Πάει στο σχολείο κι να ρωτάει τον Σταύρο για την Αμάλα και τον Στέφανο, αλλά, ο Νικόλας, που πάει να πάρει τον Σταύρο τους βλέπει να μιλάνε κι έρχεται έντονη αντιπαράθεση με τη Χάρις.

Η πάει στην εταιρία του Χριστόφορου κι απαιτεί απ΄ αυτόν ν΄ αφήσει ήσυχη την Ειρήνη.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να συναντηθούν στην ταβέρνα της Σοφίας. Η Έλενα δέχεται με χαρά, αφού είναι η ευκαιρία της να μάθει απ΄ την Ειρήνη τι σχέση έχουν με τον Χριστόφορο.

Η Χριστίνα φεύγει απ΄ το σπίτι χωρίς να πει τίποτα στο Θέμη κι εκείνος πολύ ανήσυχος το λέει στη Λουίζα και διαπιστώνει πως η Χριστίνα έχει κλείσει και το κινητό της.

Ο Άρης, που επίσης τηλεφωνεί στη Χριστίνα για να δει πώς είναι η Λουίζα, μιλάει στη Μαρήλια για την ανησυχία του κι η Μαρήλια του προτείνει να πάει αυτή στο σπίτι του Θέμη για να μάθει, αν η Λουίζα είναι εντάξει.

Η Έλενα πάει στην ταβέρνα της Σοφίας να συναντήσει την Ειρήνη, αλλά, εκεί την περιμένει μια έκπληξη.