Το ματς με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Δευτέρα (22./02) απασχολεί αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό, παραδέχθηκε ο προπονητής των «πρασίνων» Λάζλο Μπόλονι στις θιερωμένες δηλώσεις του στα κανάλια της Nova.

Ένα 24ωρο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο το «τριφύλλι» προετοιμάζεται για τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί στο Αγρίνιο, με τον Μπόλονι να μην σκέφτεται τίποτ΄ άλλο εκτός από το πώς θα νικήσει η ομάδα του.

«Δεν πρέπει να πάμε με βήματα, θέλουμε τη νίκη, την θέση  και το Κύπελλο. Όλα, όμως, με τη σειρά τους και με ηρεμία. Δεν πρέπει να προσβάλουμε και τις ομάδες οι οποίες είναι στη πρώτη, δεύτερη θέση και τρίτη θέση. Έχουν κάνει μια πολύ καλή πορεία με κ παιχνίδια», είπε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον παλο στον επόμενο αγώνα και μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμαστε ούτε ένα εκατοστό πέρα από αυτό. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν είμαστε φιλόδοξοι και ότι δεν έχουμε .

Αλλά το να ξεκινήσουμε να φανταζόμαστε πράγματα και να κάνουμε διάφορες δηλώσεις για το μέλλον, αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από εμένα.».

Σχετικά με τους κινδύνους που υπάρχουν στο ματς με τον Παναιτωλικό, είπε: «Κάθε αγώνας μας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Φέρνει πολλά προβλήματα. οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο …όλοι!

Καταρχήν υπάρχει ένα άγνωστο. Και το άγνωστο είναι μια παράμετρος που όλο και πιο συχνά τη βρίσκουμε στο ποδόσφαιρο. Και ακριβώς αυτό το άγνωστο είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα στον κόσμο.»