Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν από τους παίκτες που είχαν κάνει εντύπωση από το Survivor του 2017. Τέσσερα χρόνια μετά ο παίκτης από την Κύπρο να μιλήσει για το ατύχημα που είχε. 

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά τις φρικτές στιγμές πόνου μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο της παραγωγής, τα φάρμακα και τις κορτιζόνες που έπαιρνε αλλά και όσα έγραψαν στην χωρίς να ξέρουν την αλήθεια.

«Την πήραν να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό. Έτρωγα ρύζι όπως έτρωγαν όλοι στην παραλία. Δεν έτρωγα κάτι άλλο. Φούσκωσα από τις κορτιζόνες», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για την επικοινωνία που να έχει με τη μητέρα του για 30 μόνο δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί επέλεξε να στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πρώτο αγώνισμα μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο: «Νόμιζα ότι τρύπη οι πνεύμονές μου»!

«Την πήραν τηλέφωνο να της μιλήσω 3 μέρες μετά το ατύχημα, λίγες ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο. Είχα φύλακα 24 ώρες το 24ωρο και δεν έτρωγα κανονικό φαγητό. Έτρωγα ρύζι όπως έτρωγαν όλοι στην παραλία. Δεν έτρωγα κάτι άλλο. Φούσκωσα από τις κορτιζόνες», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για την επικοινωνία που κατάφερε να έχει με τη μητέρα του για 30 μόνο δευτερόλεπτα.

Ο ίδιος εξήγησε γιατί επέλεξε να επιστρέψει στον στίβο μάχης με σπασμένα πλευρά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πρώτο αγώνισμα μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο: «Νόμιζα ότι τρύπησαν οι πνεύμονές μου»!

Survivor ρροή 19/2: ! Μισή ντουζίνα νέοι παίκτες! Έτσι διαμορφώνονται οι νέες ομάδες! Υπάρχει… μπλε Μπόγδανος! Αυξάνονται τα αγωνίσματα!