Λευτέρης Γκιωνάκης: Ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού για τα ναρκωτικά και τον εθισμό του στο αλκοόλ

Όσα είπε ο Λευτέρης Γκιωνάκης στην κάμερα του Pop Up ν Alpha.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο εθισμό του στον αλκοολισμό, το τέλος στα ναρκωτικά καθώς και το βαρύ επώνυμο που φέρει από τον παππού του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Γκιωνάκης ανέφερε πως «αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα βρίσκεις άλλες διεξόδους για να το κάνεις.

Ή απλά ξεχνιέσαι και ζεις σε έναν ν κόσμο. Ζούσα σε έναν άλλον κόσμο για αρκετό καιρό. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολη περίοδος και με οδήσε στον αλκοολισμό. Πολύ ζόρικη περίοδος».

«Έχω μείνει και στο νοσοκομείο για τρεις μήνες. Ανακάλυψα πως όλα αυτά δεν κάνουν δουλειά διότι, άμα είναι να κόψεις κάτι στη ζωή σου και να την ξεις σε κάτι, πρέπει πρώτα εσύ να το θες και να καταλάβεις ότι έτσι πρέπει να γίνει» πρόσθεσε ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού στην κάμερα της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

«Εδώ και έναν χρόνο είμαι καθαρός. Ήταν τότε που κατάλαβα ότι από τα ναρκωτικά ή θα πεθάνω ή θα τρελαθώ ή θα πάω φυλακή.

Ένα από τα τρία, κάτι άλλο δεν υπάρχει. Οπότε δεν ήθελα κανένα από τα τρία και είπα τέλος».

 

«Εμπόδιο δεν υπήρξε το επίθετο Γκιωνάκης. Σίγουρα φορές υπάρχει μια σύγκριση που δεν είναι καλό αλλά δεν θα το πω εμπόδιο.

Δεν μου άνοιξε πόρτες αλλά νομίζω ότι σε θυμούνται εύκολα και τους έρχεσαι πιο στο μυαλό όταν ψάχνουν κάποιον» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Λευτέρης Γκιωνάκης.