Μόλις δύο από τους συνολικά τέσσερις αγώνες της -εμβόλιμης- 11ης ημέρας στην Α1 Ανδρών θα πραγματοποιηθούν τελικώς, αφού η ΕΣΑΠ προχώρησε στην αναβολή των υπόλοιπων.

Η Λίγκα, μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από τον Φοίνικα Σύρου και τον Φίλιππο Βέροιας για κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητές των συλλόγων, ενεργοποίησε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α.

Ο Φοίνικας Σύρου δήλωσε ανίχνευση του ιού covid-19 σε τρεις αθλητές της ομάδας και κατόπιν τούτου αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Ερμούπολη.

Ο Φίλιππος Βέροιας, από την πλευρά του, έχει σε καραντίνα τους δύο πασαδόρους του. Κατά συνέπεια ενεργοποιήθηκε σχετικό άρθρο του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αναβλήθηκε η συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχής αναβολή αγώνα της μακεδονικής ομάδας.

Στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός σήμερα (17/2) θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, που προέρχεται από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας (στο «Ζηρίνειο»), ενώ ο Μίλωνας περιμένει την Πέμπτη (18/2) στη Νέα Σμύρνη την Κηφισιά, με «ζεστό» το θρίαμβό του επί του Παναθηναϊκού.