Σασμός – Ο εισαγγελέας αντιμετωπίζει τη Βασιλική κατηγορώντας τη για τον θάνατο του Λάζαρου, χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι ο Χρήστος έχει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι του. Βλέποντάς την ταλαιπωρημένη, της παραγγέλνει μια πορτοκαλάδα, στην οποία θα αφήσει το αποτυπώματα της.

Σασμός – Κλέβει τα αποτυπώματα της Βασιλικής

Αφού η Βασιλική την πίνει με χαρά, αφήνει τα αποτυπώματα στο ποτήρι. Μόλις βγαίνει, ο εισαγγελέας βάζει το ποτήρι σε σακουλάκι για δείγμα DNA και παραγγέλνει ταυτοποίηση. Η Μαρίνα δείχνει ανεπηρέαστη απέναντι στον Μαθιό. Δίνει μία ημέρα περιθώριο να παραδοθεί μόνος του, διαφορετικά θα τα αποκαλύψει όλα στον Αντώνη. Η γιαγιά Ειρήνη τον παροτρύνει να περιμένει για χάρη της κόρης του. Παρόλο που είναι έτοιμος να το κάνει, η γιαγιά τον πείθει να μην παραδοθεί. Έτσι ενημερώνει την Μαρίνα ότι έχει μιλήσει με τον Μαθίο γι’ αυτό.

Σημασία τώρα πια έχει να γεννήσει καλά η Βασιλική κι εκείνος να προλάβει να δει το παιδί του. Ξέρω πως δεν συμφωνείς με αυτό, αλλά εγώ αυτό τον συμβούλεψα», θα της πει και η Μαρίνα θα νευ ριάσει ακόμα περισσότερο. Καθώς ο Γιώργος και η Θεοδώρα προετοιμάζονται για τον γάμο τους, η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τη Μαρίνα να μην καταδώσει τον Μαθιό. Η σύγκρουση τους θα είναι σκληρή και δε θα περάσει χωρίς απώλειες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ