Τις επόμενες υποχρεώσεις του στο Tour σκέφτεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο εφετινό Australian Open φτάνοντας έως τον ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε 3-0 σετ από τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής (νο6 στον κόσμο) επιστρέφει στην Ευρώπη κι όπως δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στηην Μελβούρνη θα συμμετάσχει στα τουρνουά που έχει δηλώσει σε Ρότερνταμ και Μασσαλία, παρά την κούραση που νιώθει.

Ο 22χρονος τενίστας θα ξεκουραστεί για λίγο και θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το ABN AMRO Rotterdam που ξεκινάει την 1η Μαρτίου στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Στο ATP 500 τουρνουά, θα πραγματοποιήσει την 5η συνεχόμενη συμμετοχή του, έχοντας μόλις μια νίκη σε 5 αγώνες που έχει δώσει στην πόλη της «χώρας της τουλίπας».

Στο ίδιο τουρνουά έχουν δηλώσει επίσης συμμετοχή και οι Ναδάλ, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Μπερετίνι, Μονφίς, Σαποβάλοφ, Βαβρίνκα και Ρομπέρτο Μπαουτίστα.

Αμέσως μετά το Ρότερνταμ (8-13 Μαρτίου), ο Τσιτσιπάς θα κληθεί να υπερασπιστεί τους δύο συνεχόμενους τίτλους του στο Open 13 της Μασσαλίας, όπου και εκεί θα έχει έντονο ανταγωνισμό, μιας και στην γενέτειρα του Ζινεντίν Ζιντάν θα βρεθούν οι Μεντβέντεφ, Μπερετίνι, Κατσάνοφ, Σίνερ, Νισικόρι και Τσονγκά.